Wasteland 2 - Tudósok a fedélzeten

Az inXile csapata olyan játékot szeretne nekünk átnyújtani, mely a poszt-apokaliptikus körülményekhez mérten a lehető legrealisztikusabb és elég hiteles ahhoz, hogy el tudjunk benne merülni. 

Wasteland 2 - Tudósok a fedélzeten

Az inXile csapata olyan játékot szeretne nekünk átnyújtani, mely a poszt-apokaliptikus körülményekhez mérten a lehető legrealisztikusabb és elég hiteles ahhoz, hogy el tudjunk benne merülni. Ezért aztán olyan szakértőket vettek maguk mellé, akik jártasak a biológia, atomfizika és orvoslás területein. A játékba igyekeznek tudományos érdekességeket is vegyíteni, így kézenfekvő volt a szövetség a montreali játék és tudomány konzultációs Thwacke céggel.

A Thwacke feje, Sebastian Alvarado a következőket tette hozzá: "célunk, hogy olyan pillanatokat teremtsünk, mikor a játékos elmosódni érzi majd a realitás és a fikció határait".

A környezet, a biológiai és kémiai fegyverek mind átgondoltak lesznek, a túlélés pedig tényleg olyan nehéz lesz a poszt-apokaliptikus vesztőhelyeken, mint azt a tudósok megálmodták nekünk. Részleteket nem árultak el nekünk, de azt tudjuk, hogy vannak még rovarszakértők, nukleáris mérnökök, sebészek és geológusok is a csapatban.

"Minél több agyas van a szobában, akik az írásainkat és terveinket böngészik, annál jobb. Most egy kivételes csapatot sikerült összeszednünk, hogy ellenőrizzenek minket" - nyilatkozta Brian Fargo, az inXile feje.

A Kickstarter 6. legnagyobb támogatást kapott projektje, a Wasteland 2 2013. október 16-án várható PC-re. 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward