Warren Spector vezeti a System Shock 3 fejlesztését

Spector az OtherSide csapatához igazolt, ahol stúdióvezető lesz, és később ő irányítja majd a System Shock 3 fejlesztését.

Warren Spector vezeti a System Shock 3 fejlesztését

Warren Spector, legendás játéktervező, a System Shock és az Ultima sorozat egyik alkotója visszatér gyermekeihez. A mostanában egyetemi tanárként dolgozó Spector ugyanis a szemeszter befejztével csatlakozott az OtherSide Entertainment csapatához, ami jelenleg az Ultima szellemi örökösén, az Underworld Ascendanton dolgozik, és amire tavaly 860 ezer dollárt gyűjtöttek össze Kickstarteren.

Az Underworld Ascendant fejlesztését az Ultima Underworld dizájnere, Paul Neurath vezeti, azonban Spector már a kezdetektől besegített kreatív tanácsadóként. Mostantól azonban az OtherSide Entertainment egyik stúdióvezetőjeként fog tevékenykedni, így még jobban tudja felügyelni a munkálatokat.

Fő munkája azonban nem ez lesz. Az OtherSide még decemberben jelentette be, hogy hamarosan elkezdi a System Shock 3 fejlesztését. Most azonban kiderült, hogy a munkálatok ebben az évben fognak elkezdődni, és ezeket maga Warren Spector vezeti majd.

Mindez vélhetően jó hír a System Shock rajongóinak, már csak abban kell reménykedni, hogy a Night Dive Studiosnál készülő első két rész remake-je ne legyen rossz. Meg abban, hogy Spector újra magára találjon, miután évekig "bohóckodott" a Disney-nél a Mickey egeres játékaival.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward