Warhammer 40K: Space Wolf előzetes

A legsötétebb éjjeleken jönnek el Fenris égi harcosai

Warhammer 40K: Space Wolf előzetes

A rajongók örömére egyre több mostanában a Warhammer 40K világában játszódó játék. A legújabb a Space Wolf, melynek megjelenését a HeroCraft jelentette be. A közelharcban jártas vad Space Wolves (Űrfarkasok) tagjai nemcsak kegyetlenségükről, de szürke páncéljukról és farkasbőr kiegészítőikről is híresek. Nem ők képezik az Űrgárdisták történetének legismertebb vagy híresebb fejezetét, és a számítógépes játékokban is általában a Ravens és az Ultramarines szokott a középpontban lenni, de ebben a darabban övék lett a főszerep.

Az orosz HeroCraft ma jelentette be, hogy játéka, amely a körökre osztott taktikai harc és a gyűjtögetős kártyajáték csaták keveréke ingyenesen játszható lesz. Az alábbi videó segítségével betekintést nyerhetünk a játékmenetbe. Különböző egységeket láthatunk (Wolf Scout, Grey Hunter, Wolf Guard) változatos felszerelési tárgyakkal és fegyverekkel, melyekhez kártyák formájában juthatunk hozzá. Ezeket a tárgyakat tovább is fejleszthetjük.

A Warhammer 40k: Space Wolf 2014 második negyedévében fog megjelenni PC-re, iOS-re, Androidra és más, egyelőre még be nem jelentett platformokra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward