Warhammer 40K játékon fog dolgozni a Neocore

A Warhammer 40K világát jól ismerők akár álláshoz is juthatnak a cégnél.

Warhammer 40K játékon fog dolgozni a Neocore

A jelek szerint a Van Helsing trilógia lezárása után egy Warhammer 40K-ra épülő játékon fog dolgozni a NeocoreGames csapata. A fejlesztők ugyanis egy sokoldalú W40k asset managert keresnek egy még be nem jelentett cím munkálataihoz. Az illető feladata a játék elkészítéséhez szükséges forrásanyagok kutatása és rendszerezése, a licensztulajdonos és a fejlesztők közötti kapcsolattartás, valamint a játék korai verzióinak tesztelése lesz.

A cég által keresett személy magától értetődő módon betéve ismeri a világ valamennyi apró kis nüanszát, kivállóan kommunikál mind angolul mind pedig magyarul és mindezek mellett jól bánik a billentyűzet és egér kombóval, és a kontrollerekkel egyaránt.

Ha pedig mindezeken felül még a Warhammer 40K asztali szerepjáték és táblás stratégiai változatával is aktívan játszik, és rendelkezik némi community manageri tapasztalattal, akkor tényleg ő az ideális munkaerő. A részletes, minden kritériumra kitérő álláshirdetéside kattintva olvasható el.

Ha tehát tudjuk, mi az a Hórusz-eretnekség, kívülről fújjuk az űrgárdisták rendházaiban zajló mindennapok menetrendjét, álmunkból felverve is el tudjuk sorolni a Káosz isteneinek nevét, akkor mindenképpen érdemes jelentkeznünk.

Lehet, hogy a Császárnak és a NeocoreGamesnek pont RÁD van szüksége!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward