Vulcan G sorozatú SSD meghajtók a Team Group kínálatában

Az új termékcsalád tagjai valamivel lassabbak, mint az eredeti Vulcan SSD meghajtók, viszont ugyanúgy 3 év korlátozott jótállással érkeznek.

Vulcan G sorozatú SSD meghajtók a Team Group kínálatában

A Team Group egy új SSD sorozattal vette célba a költséghatékony SSD meghajtót kereső játékosokat, illetve minden egyéb olyan felhasználót is, aki 2,5 hüvelykes formátumú SSD-re vágyik. Az új sorozat a Vulcan G nevet viseli, és gyakorlatilag a korábban bemutatott Vulcan család alá érkezhet, legalábbis a technikai paraméterek alapján.

A Vulcan G modellek 7 milliméter magas házzal rendelkeznek, amelyben 3D NAND Flash alapú tárhely kap helyet, az SSD vezérlő típusát azonban ezúttal is titkolja a hivatalos weboldal. A gyorsítótár szerepét optimalizált SLC Cache tölti be, DRAM alkalmazásáról azonban nincs információ. Ebben a családban 250 GB-os verzió már nincs, csak egy 512 GB-os és egy 1 TB-os meghajtó, amelyek a Vulcan sorozat tagjaihoz képest lassabbak. A folyamatos maximális olvasási sebesség 560 MB/s helyett 550 MB/s-nál tetőzik, míg az írási tempó 510 MB/s helyett ezúttal 500 MB/s lehet.

Galéria megnyitásaA véletlenszerű 4K-s olvasási és írási teljesítmény szintén alacsonyabb, hiszen a Vulcan családnál még 90 000 és 80 000 IOPS-os értékekről adott tájékoztatást a hivatalos weboldal, ám a Vulcan G esetében már csak 70 000 és 60 000 IOPS-os teljesítményt láthatunk.

A strapabíróságról sajnos most sem esett szó, a 3 év korlátozott jótállás azonban biztos. Az új meghajtók lényegében nem sokkal lassabbak Vulcan sorozatú társaiknál, azaz átlagos felhasználás alkalmával túl nagy különbség nem lehet köztük papíron. Az első független tesztek majd rávilágítanak, milyen különbségek mutatkoznak hardver és teljesítmény terén, így kiderül, a konkurenciához képest hogyan állnak az új meghajtók.

A Vulcan G SSD sorozat 512 GB-os és 1 TB-os tagja hamarosan megjelenik kereskedelmi forgalomban – előbbi 60,99 dollárba, míg utóbbi 106,99 dollárba kerül.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap