Vizuális effektusok az Unreal 4-es motorral

Az Epic legújabb Unreal motorja már tudjuk, hogy fantasztikusan néz ki, de sokan nem tudják, hogy mi áll a látvány mögött...

Vizuális effektusok az Unreal 4-es motorral

Az Epic legújabb Unreal motorja már tudjuk, hogy fantasztikusan néz ki, de sokan nem tudják, hogy mi áll a látvány mögött, mi teszi ennyire meggyőzővé az ezzel a motorral készült virtuális világokat. Az Epic mérnökei, Tim Elek és Zak Parrish készítettek egy videót, melyben (számunkra) részletesen elmesélik, hogyan is állnak össze ezek az elképesztően realisztikus szimulált környezetek.

Az alanti Inside Unreal videó az Infiltrator demón keresztül demonstrálja, hogy az egyes vizuális effektek, mint például a GPU részecske-effekt szimuláció és ütköztetés, a dinamikus részecske megvilágítás és a nagyfelbontású, különféle anyagok hogyan képesek ennyit adnia a látványhoz vagy inkább élményhez. Sokan bizonyára észre sem vettétek, hogy még a töltényhüvelyekből is füst jön kifele használat után, és tüzelésnél ez a motor már képes új fényforrásokat behozni a képbe. (A régi motor nem volt képes ilyen dinamikus megvilágítást létrehozni.)

A videónak lesz folytatása is, amennyiben szeretnétek egy kicsit mögénézni a next-gen grafikának, akkor iratkozzatok fel az Unreal motor hivatalos YouTube csatornájára is!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward