Viszlát UPlay, helló Ubisoft Connect

Viszlát UPlay, helló Ubisoft Connect

Amióta a nagyobb kiadók megpróbáltak PC-n önállósodni és kirepülni a Steam fészkéből, rengeteg új szitokszó született meg a gamerek körében. Origin, Uplay, Epic Games Store - ezek egyike sem a feltétlen elégedettség szinonimái, hiszen sokszor a legalapvetőbb dolgokon is képesek elvérezni.

A fapados Epic Games Store viszonylag új szereplő és az ingyenes játékokkal próbálja magát belopni a játékosok szívébe, az Origin az egyik legöregebb harcos, és a borzasztó frissítési rendszeréről lehet felismerni, míg az Uplay leginkább arról ismerszik meg, hogy burgonyák alkotják a szerverfarmját. Az Electronic Arts már szeptemberben bejelentette, hogy búcsút intenek az Origintől és ezentúl EA Play néven fog futni a szolgáltatásuk, ami ígéretük szerint jobban fogja kezelni a javítások letöltését és telepítését.

Úgy tűnik ez a sok névváltoztatás meghozta a Ubisoft kedvét is, sőt, már a jövő héten, a Watch Dogs: Legionnal együtt meg fog jelenni a megújult szolgáltatásuk, a Ubisoft Connect.

Az új platform természetesen továbbra is ingyenes marad és a célja az lesz, hogy a játékosok egy helyen gyűjtsék a teljesítményeiket, statisztikáikat és a mentéseiket, platformtól függetlenül. Ha elérünk egy teljesítményt például Xbox One-on a Rainbow Six Siege-ben, akkor ez tovább vihetővé és láthatóvá válik PlayStation 5-ön is. Ha egy játékban, például az Assassin’s Creed: Valhallában játszunk a sztorikampányban, a mentés szintén velünk jön majd minden más platformra.

Az indulás megünneplése érdekében 1000 ingyen Ubisoft hűségpont érheti minden játékos markát, amiket mostantól akár tetszetős háttérképekre, kedvezményekre és játékon belüli tárgyakra is elkölthetünk. Ezen szolgáltatások legtöbbje a Uplay részeként korábban is elérhető volt, viszont a Ubisoft szerint nagyon szétszórt volt a rendszer, mostantól minden egységesítve lesz.

A szinte minden platformra érkező szolgáltatásról itt olvashatsz bővebben.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap