Búcsúzik az EA az Origin márkanévtől

Búcsúzik az EA az Origin márkanévtől

Az Electronic Arts nemrégen jelentette be, hogy búcsút int az Origin Access és EA Access elnevezéstől és a sokkal általánosabb EA Play-re nevezi át az előfizetéses szolgáltatását. Ez bizonyos szinten érthető lépés volt, hiszen már a Steam és az Xbox Game Pass is része a nagy játékkölcsönzős terveknek.

Az EA viszont nem áll itt le és a nehezen felépített Origin márkát is kukázza, hogy a lehető legegyszerűbb nevet adja az asztali programjának: EA desktop app.

A Gamesinbdustry-nak az EA alelnöke, Mike Blank adott interjút, aki szerint a cél az, hogy még gyorsabb, könnyebben kezelhető, egyszerű klienst nyújtsanak a játékosoknak, ami idővel a legjobb kapcsolatteremtési platformmá nőheti ki magát, ha valaki valamit játszani kíván barátaival. Ezzel együtt tehát egyszerűbb lesz elindítani a játékokat, gyorsabb és letisztultabb kezelőfelület érkezik és nem utolsó sorban jobb frissítési rendszert kívánnak adni a játékosoknak.

Ez a „rebranding” folyamat (vagyis az EA márkájának a megújítása) szinte az egész vállalatot érinti és a céljuk az, hogy a játékosoknak könnyebb hozzáférhetősége legyen a termékeikhez, bármelyik platformot is kívánják használni. Ehhez pedig egyre több címüket fogják felvértezni cross-play támogatással.

Részükről tehát ez nem csak pár névváltoztatás, hanem az egész gondolkodásmódjukat is nyitottabbá kívánják tenni.

Pár évvel ezelőtt az Activision Blizzard is megpróbálta a Battle.net applikációt egyszerűen Blizzard App-ra átnevezni, de ezt ekkor a közösség nem fogadta jól, így visszacsinálták a változtatásokat. Mivel az Origin márkanév a mai napig nem tud pozitívan csengeni az emberek fülében, így valószínűleg ilyen jellegű ellenállásról nem lesz szó.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap