Visszatérhet a Halo legendás zeneszerzője?

Marty O'Donnell teljesen véletlenül Seattle-ben járt, és teljesen véletlenül a Halo-sorozat vezető figuráival találkozott.

Visszatérhet a Halo legendás zeneszerzője?

A Halo-sorozattal kapcsolatban számos ikonikus dolgot ki lehet emelni, de közülök is talán leginkább azt, hogy Marty O'Donnell eposzi muzsikája mellett lehetetlen elmenni. Miután a Bungie elhagyta a Microsoft köreit, a legendás zeneszerző követte a csapatot, majd egy csúnya pereskedést követően elváltak útjaik.

O'Donnell azóta alapított egy saját kis indie csapatot Highwire Games néven, ami jelenleg egy PlayStation VR-exkluzív játékon dolgozik Golem néven.

Az utóbbi időben azonban egyre több apró jel utal arra, hogy O'Donnell esetleg visszatérhet a Microsofthoz, és azon belül is a Halo-sorozathoz. Most éppen Seattle-ben, a Microsoft és a 343 Industries főhadiszállásához közel kávézott egyet, ahol jelen volt Joe Staten, a Halo egykori kreatív atyaúristene, aki jelenleg a Microsoft Studios egyik vezető kreatív direktora, valamint Jen Taylor, aki Cortana szinkronhangját kölcsönzi. A Twitter-üzenetben O'Donnell kiemeli, hogy nagyon hiányolták köreikből Steve Downest, aki Master Chief szinkronját adja.

És habár az elsőre úgy tűnhet, hogy néhány régi ismerős véletlenül összefutott Seattle-ben (persze véletlenül mindegyik ezer szálon kötődik a Halo-hoz), és megittak egy kávét, O'Donnell később a következőt fűzte hozzá a dologhoz: "Semmi véletlenszerű nem volt a találkozásunkban".

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward