Visszatér a Hellgate:London

Nem olyan rég adtunk hírt róla, hogy a Namco Bandai lehúzza a Hellgate rolóit jövő év elején, és hogy megjelent egy ázsiai cég is, aki jól felvásárolta a Mythos-szal együtt...

Visszatér a Hellgate:London

Nem olyan rég adtunk hírt róla, hogy a Namco Bandai lehúzza a Hellgate rolóitjövő év elején, és hogy megjelent egy ázsiai cég is, aki felvásárolta játék jogait a Mythos-éval együtt.

Nos, az új tulajdonos a Hanbisoft (T3 leányvállalata) biztosított mindenkit, hogy a játék jó kezekben van és igaz eltűnik néhány hónapra, de augusztusban visszatér egy új kiegészítővel együtt! Eddig jól hangzik, de még mielőtt könnybe lábadna a Hellgate rajongók szeme, van egy rossz hírünk is. Eddig úgy fest, hogy csak ázsiai régiókban lesz újraidítás, ám szerencsére ez még nem teljesen biztos.

A T3 a Hellgate: London kiegészítőn túl még hírt adott a másik Flagship MMO, a meg nem jelent Mythos sorsáról is. Jó hír, hogy azt is megtartják, gőzerővel folyik a munka az új San Francisco-i stúdióban a befejezésén. Rossz, hogy a Mythos-ról is csak Ázsiában csiripelnek lelkesen a madarak. Úgy gondolják, hogy egy nagyon ígéretes MMO és az ázsiai bétateszt során már most rengeteg rajongót gyűjtött össze. Így hát hamarosan mindkét játék megjelenik kicsit felturbózva, updatelve, reménykedjünk, hogy talán Európában is hallunk majd még róluk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward