Shop menü

VIRÁGOS HARDVEREKKEL ÜNNEPLI 21. SZÜLETÉSNAPJÁT AZ ADATA

És a gyártó egy saját metaverzumot is létrehozott, ahol minijátékok és akciók várják az érdeklődőket.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Virágos hardverekkel ünnepli 21. születésnapját az ADATA

Az ADATA idén ünnepeli alapításának 21. évfordulóját, egészen pontosan 2022. május 3-a volt a jeles dátum, az ünneplés viszont nem egyetlen napig tart, hanem május 3-tól egészen július 4-ig, méghozzá nyereményjátékkal egybekötve. A nyeremények között számos értékes ADATA termék foglal helyet, ezeket pedig úgy lehet megszerezni, hogy részt veszünk a vállalat által megálmodott metaverzumban, ami itt található.

Galéria megnyitása

A jelenlegi játék arról szól, hogy születésnapi ajándékdobozokat kell kinyitogatni, erre összesen 21 másodpercünk van, a csomagok pedig nem csak ajándékokat, hanem bombákat is rejtenek. Igazából három küldetést kell teljesíteni ahhoz, hogy részt vehessünk majd a sorsoláson, amelynek eredményét 2022. július 8-án teszi közzé a vállalat hivatalos Facebook oldalán keresztül. A mini játékok keretén belül sokféle terméket lehet nyerni, például XPG Xenia gamer notebookokat, adattárolókat, Amazon ajándékkártyákat, illetve egyebeket is.

Galéria megnyitása

A játék mellett születésnapi limitált szériás termékekkel is igyekszik méltó módon megünnepelni alapításának 21. évfordulóját az ADATA. Ennek érdekében rögtön két olyan termék is készül, amelyek virágos dizájnjukkal próbálják felhívni magukra a figyelmet. A vállalat nyáron mutatja be Ace memóriacsaládját, amelyben felsőkategóriás DDR5-ös modulok és csomagok kapnak helyet. A kínálatban jelen lesz egy Ace DDR5-6400 Limited Edition névre keresztelt csomag is, ami két darab 16 GB-os memóriamodult tartalmaz, RGB LED alapú díszvilágítás azonban nem kerül rá. Az új memóriacsomag pontos tulajdonságait nem részletezte a vállalat, az viszont kiderült, hogy egy Legend 850 Limited Edition sorozatú SSD is készül a jeles alkalomra. Ez az SSD a mellékelt fotó alapján 512 GB-os adattároló kapacitással rendelkezik majd.

Galéria megnyitása

Mindkét termékből 500-500 darab készül, az egyedi virágmintás dizájn pedig a német dizájner, Mister Fred keze munkáját dicséri. Azt egyelőre nem árulta el a vállalat, hogy a speciális, limitált példányszámban készülő ünnepi hardverkomponensek pontosan mikor jelennek meg, illetve az sem derült ki, mennyibe kerülnek majd.

Az említett termékek várhatóan valamikor idén nyáron mutatkozhatnak be egy virtuális rendezvény keretén belül, ahol egyéb újdonságok, mint például az ADATA ACE DRAM sorozat tagjai is felbukkannak. Akik inkább SSD kártyákra vágynak, a LEGEND 850-es és a LEGEND 960-as sorozatú PCI Express 4.0 x4-es modelleknek örülhetnek majd, amelyek maximum 7400 MB/s-os olvasási- és maximum 5000 MB/s-os írási tempóra lesznek képesek.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére