Villámgyors NVMe SSD-kel bővült a Mushkin palettája

A Pilot-E széria tagjai akár 3500 MB/s-os tempóra is képesek , és több kivitelben jönnek.

Villámgyors NVMe SSD-kel bővült a Mushkin palettája

Az SSD piacon jelenleg az árak nem túl kedvező irányba mozognak a felhasználók szempontjából, viszont ez nem tartja vissza abban a vállalatokat, hogy újabb megoldásokkal álljanak elő. Ezúttal a Mushkin márkajelzésével futott be néhány igazán fürge megoldás a középső ársávban.

A Pilot-E szériával a Mushkin olyan SSD-ket kínál, melyek nagyon jól helytállnak majd olyan környezetben, ahol a sebesség és a kapacitás egyaránt számít. A vállalat eleve 500 GB-ról indít, kisebb méretben nem gondolkodik, és 1, valamint 2 TB-tal is meg lehet majd ezt a terméket vásárolni. Olyan NVMe megoldásról beszélhetünk, ami M.2 2280 formátumú lett (22 x 80 milliméter), és PCI-Express 3.0 x4 csatlakozófelülettel rendelkezik – ez biztosan nem fog szűk keresztmetszetet jelenteni.

Galéria megnyitása

A Mushkin mindegyik újdonságot mérettől függetlenül a Silicon Motion SM2262EN vezérlővel vértezte fel, ami egyébként nyolc darab NAND csatornát képes kezelni. A Pilot-E 3D TLC memóriamodulokkal lett ellátva. Az olvasási sebesség minden esetben azonos, 3500 MB/s-os, az írást tekintve pedig az 500 GB-os modell 2300 MB/s-ot tud, az 1 TB-os 3000 MB/s-os tempót nyújt, a 2 terás pedig már 3100 MB/s-ra teljesítményre képes.

Biztosított a Pilot-E sorozat tagjainál a MEDS (Mushkin Enhanced Data-protection Suite) támogatás, ami egy olyan eljáráscsomagot fog össze, melyek az adatvédelemről és az egészséges működésről gondoskodnak. Rendelkeznek a termékek SLC gyorsítótárral a magas rendelkezésre állási sebesség garantálása érdekében, és van Host Memory Buffer is a lehető legjobb teljesítmény elérése érdekében. Szükséges esetén pedig gond nélkül beállítható 256 bites AES titkosítás is.

Galéria megnyitása

A Pilot-E szériás Mushkin NVMe adattárolók élettartama széles skálán mozog a kapacitás függvényében. Az 500 GB-tal szolgáló újdonság esetében a gyártó 350 TB-os TBW értéket határozott meg, az 1 TB-os variánsnál viszont 650 TB-tal lehet számolni, a 2 TB-os Pilot-E SSD pedig már 1300 TB-nyi írást képes elviselni.

Ezeknek a megoldásoknak a fogyasztása a kapacitástól függően minimálisan eltérhet, de mindegyik 5-6 watt közötti energiaigénnyel rendelkezik. A Mushkin külön kiemelte, hogy a fogyasztás szempontjából ezek a fejlesztések már kiválóak, és biztosított az L1.2 energiamód is.

A Mushkin Pilot-E már rendelhető is a nagyobb piacokon, szóval nem kell rá várnia az érdeklődőknek. A termék 75 dolláros összegről indul 500 GB tárhellyel, 150 dollárba került 1 TB-os kivitelben, a 2 TB-os modellért pedig 300 dollárt kell leszurkolni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap