Videóra vették a Galaxy Note10+-t

Legalább két Galaxy Note variáns fog a kamerák kereszttüzébe kerülni, és az egyik kivitelt már valakinek sikerült lencsevégre kapn

Videóra vették a Galaxy Note10+-t

A Samsung hamarosan lerántja a Galaxy Note termékcsalád következő tagjairól a leplet. Legalább kettő Galaxy Note variáns fog a kamerák kereszttüzébe kerülni, és az egyik kivitelt már valakinek sikerült lencsevégre kapnia – legalábbis minden jel arra utal, hogy a Samsung hamarosan befutó zászlóshajója van a képsorokon.

Egy olyan videó került fel az internetre, amelyen szinte biztosan a Galaxy Note10+ látható már egy felhasználó – valószínűleg fejlesztő – kezében tömegközlekedés közben. A Samsung csúcsmobilja az eddigi információk szerint egy óriási, nagyjából 6,8 hüvelykes megjelenítővel fog szolgálni, és egy olyan frontkamerával lesz felszerelve, ami a megjelenítő felső szekciójának a közepén található egy lyukban. A kamerának otthont adó kivágás éppoly kicsinek tűnik a működés közben levideózott okostelefonon, mint az eddig felbukkant renderképeken, ami mindenképpen örömteli. A Samsung első lyukas kijelzőinél meglehetősen nagy hely kellett még az optikának és a modulnak.

A prototípus okostelefont ábrázoló videó Kínában készült, ahol a Samsung várhatóan nagy erőbedobással próbálja majd a terméket tolni. Erre azért van szükség, mert egyrészt Kína egy óriási felvevőpiac, és siker esetén nagyot lehet itt szakítani, másrészt itt a Samsung részesedése már nagyon visszaesett, ezen pedig mindenképpen jó lenne javítani.

A felvételen rendkívül izgalmasnak néz ki a Galaxy Note10+ mivel szinte alig van kávája, és minden bizonnyal élőben is egy nagyon vonzó szerkezet lesz, tekintve, hogy nemcsak kívül, hanem belül is kiemelkedőnek ígérkezik. A Samsung minden tudását beleadva alkothatja meg ezt a felsőkategóriás mobilt, melynek eredményeként a látványos külső elképesztő teljesítménnyel és remek kamerarendszerrel társulhat. A kamerák kvartettjét a hátlapon kettő 12, egy 16 és egy 3D ToF szenzor alkothatja, az előlapi egység pedig AF támogatással és kiváló videominőséggel szolgálhat. És állítólag akár 12 GB-nyi rendszermemóriával és 512 gigás adattárolóval is megszerezhető lesz. Ráadásul egy átlagon felüli akkumulátorral érkezhet, és villámgyorsan tölthet, ugyanis az eddigi információk szerint 45 wattos töltést is támogathat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap