Videón az SGS10+ és egy különös jellemzője

Videón az SGS10+ és egy különös jellemzője

A Samsung új csúcsmodelljét már egy videóban is meg lehet csodálni. Mivel mostanra minden irányból készült róla fotó, és hivatalos renderen is meg lehetett nézni, különösebb érdekességet a videó sem tartogatna, de egy kiegészítő mégis érdekesé teszi a felvételt.

A felvételen látható Galaxy S10+ előlapján egy védőüveg is van, ami manapság már teljesen megszokott, és valószínűleg senkinek nem akadnak meg rajta a szeme, de ebben az esetben egyáltalán nem a megszokott módon lett ez kialakítva. Az üveg nem teljesen fedi el a megjelenítőt, hanem egy ponton méretes lyuk van rajta. És bár magyarázat nincs a videóban a látottakra, egy korábbi pletykát azonnal össze lehet kapcsolni a különleges védőüveggel.

Ahogy arról korábban már többször is beszámoltunk, a Samsung nem a megszokott optikai eljárással dolgozó ujjlenyomat-olvasót rejtett a kijelző mögé, hanem egy ultrahangos megoldást. Ennek eddig csak az előnyeiről hallottunk (gyorsabb, megbízhatóbban teljesít és biztonságosabb), de a jelek szerint van egy nagyon komoly hátránya is. Korábban már lehetett egy olyan szóbeszédet hallani, hogy a Samsung által bevetésre küldött, és a Qualcomm által fejlesztett ultrahangos ujjlenyomat-olvasót nem lehet majd használni extra védelemről gondoskodó üveggel, és bizony a mozgóképfelvétel éppen ezt erősíti meg. Ennek az lehet az oka, hogy az ultrahangos modulnál a megvastagodott üveg már gondot okoz, ezzel ellentétben az optikai eljárással dolgozó biometrikus érzékelők az üvegen is képesek átlátni. A nagy területen „kilyukasztott” üvegnél nem lesz teljes a védelem, és ez használat közben is zavaró lehet majd, ami egyeseket akár el is tántoríthat a vásárlástól.

A Samsung nemcsak a Galaxy S10+ esetében használja az ultrahangos ujjlenyomat-olvasót, hanem a Galaxy S10-nél is, de a Galaxy S10e már az oldalára szegezett ujjlenyomat-olvasóval fog jönni, így azt nem fogja érinteni ezt a probléma, és teljes kijelzőt takaró üveget kaphat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap