Videón a Lenovo hajtogatható okostelefonja

Videón a Lenovo hajtogatható okostelefonja

A Lenovo nevét ritkán lehet hallani a hajtogatható okostelefonok kapcsán, márpedig a vállalat korábban mutatott már be olyan szerkezetet, ami mobilszerű volt, AMOLED kijelzővel rendelkezett, és karperecként funkcionált, most pedig egy olyan felvétel látott napvilágot, melyen egy összehajtható készülék prototípusa figyelhető meg működés közben.

Az alábbi videóról semmilyen extra információval nem rendelkezünk, nem lehet tudni, hogy milyen masináról is van szó pontosan, és az sem derül ki, hogyan áll a hajtogatható kijelzős okostelefon fejlesztésével a vállalat. Az viszont biztos, hogy van üzemképes prototípusa, viszont ez a felvétel alapján még valószínűleg nem mostanában fog elkészülni. A szerkezetet nagyon vastag káva határolja minden irányból, de főleg alul és felül, ami nem túl esztétikus, és eléggé keskeny a flexibilis panel, ráadásul úgy fest, mintha meghibásodással is küzdene. A forgáspontnál a megjelenítő széle fekete, pedig ott valószínűleg működő pixeleknek kellene lennie, mert csak az egyik oldalon olyan a kép.

Érdekesség, hogy a Lenovo fent látható megoldása nagyon hasonlít arra a szabadalmi vázlatra, ami korábban a Motorola neve mellett bukkant fel. Viszont ez már nem csak egy rajz, hanem egy valóban működő szerkezet, és egyértelműen azt bizonyítja, hogy mások mellett a Lenovo is gőzerővel dolgozik azon, hogy kereskedelmi forgalomba szánt, hajtogatható kijelzős okostelefont készítsen.

Ez lesz az új RAZR generáció? A Lenovo vezérigazgatója az összehajtható megjelenítőre épülő készülékekről beszélt a Mobile World Congressen, amikor újságírók arról kérdezték, hogy visszatérhet-e a RAZR márkanév. Szóval nem volna meglepő, ha ez a jelző egy ilyen szerkezettel térne vissza a köztudatba, viszont azt megjegyezzük, hogy a videón szereplő eszköz nagyon messze áll még attól, hogy az egykori RAZR Motorolákat idézően kecses legyen.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap