Vezeték nélküli MX Anywhere 3 egerek a Logitech műhelyéből

A kétféle kivitelben érkező egér akár 70 napig is képes üzemelni egyetlen teljes akkumulátortöltés hatására, eszközök terén pedig több platformot is támogat.

Vezeték nélküli MX Anywhere 3 egerek a Logitech műhelyéből

A Logitech két új vezeték nélküli egérrel vette célba a felhasználókat, amelyek mindketten hosszú akkumulátoros üzemidővel rendelkeznek, USB-C porton keresztül tölthetőek, illetve viszonylag kompaktak is. Az MX Anywhere 3 Wireless halványszürke, rózsaszín és grafitszürke kivitelben kerül forgalomba és mindössze 99 grammot nyom a mérlegen.

Az újdonságból kétféle változat készül: a normál MX Anywhere 3 Wireless lényegében Windows, macOS, iPadOS, Chrome OS és Linux operációs rendszerekkel kompatibilis, ám készül belőle egy MX Anywhere 3 Wireless for Mac kiadás is, ami a macOS-hez és az iPadOS-hez kínál extra optimalizációt, valamint USB-C->USB-C kábel is jár hozzá, ami a modern Mac-ek mellé kifejezetten jól jöhet. A normál változat csak USB-C->USB-A kábelt kap a töltéshez.

Galéria megnyitása

A fenti különbségektől eltekintve mindkét egér 100,5 milliméter hosszú, 65 milliméter széles és 34,4 milliméter magas, tápellátásukról egy 500 mAh-ás Li-Po energiaforrás gondoskodik, ami akár 70 napnyi üzemidőt is biztosíthat egy teljes töltés hatására, de ha sietünk, egy perc töltéssel 3 óra üzemidő nyerhető.

A hat gombbal ellátott egér nagyjából 10 méteres vezeték nélküli hatótávolságot kínál, és nem csak az USB vevő segítségével használhatjuk, hanem Bluetooth (BLE) kapcsolaton keresztül is, ugyanis Bluetooth vezérlő is van a fedélzeten.

Galéria megnyitása

A pontos működésről egy Darkfield High Precision optikai szenzor gondoskodik, ami 1000 DPI-s nominális érzékenységgel rendelkezik, ám az aktuális érzékenység 200 és 4000 DPI között állítható, méghozzá 50 DPI-s lépésközzel. A szenzor a Logitech szerint akár még üvegfelületen is pontosan, precízen követi a mozgást.

Az új egér MagSpeed Wheel fantázianévvel ellátott görgőt kapott, amivel akár soronként is lehet görgetni, de szükség esetén másodpercenként 1000 sort is át lehet ugrani – a kétféle mód közül görgő felett elhelyezett módválasztó gombbal lehet váltani. A bal oldalon elhelyezett két gomb a navigálást segíti, azaz előre- és vissza lehet velük lépni például a weboldalak között.

A Logitech kompakt újdonságai a gyártói weboldal alapján 1 év jótállással kerülnek forgalomba, áruk pedig kiviteltől és színtől függetlenül egységesen 79,99 dollár.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap