Vezeték nélküli fejhallgatóval bővült a Sony Extra Bass sorozata

Az XB-900N modell remek felszereltséggel és elég hosszú üzemidővel rendelkezik, extraként pedig vezetékes módban is használható.

Vezeték nélküli fejhallgatóval bővült a Sony Extra Bass sorozata

A Sony egy új, vezeték nélkül működő fejhallgatóval rukkolt elő, amely a korábban bemutatott WH-1000XM3 modell alá érkezik, listaára azonban 100 dollárral kedvezőbb lesz, hiszen 350 helyett már csak 250 dollárt kérnek el érte. Hogy mit kapunk ezért? Egy minőségi, digitális zajszűréssel ellátott vezeték nélküli fejhallgatót, amely segít a háttérzajok jelentős tompításában, hogy még jobban elmerülhessünk az adott tartalomban, legyen szó zenéről, podcastról, vagy éppen bármi másról. És a terméket igény esetén akár vezetékes módban is lehet használni, ha valamiért szükség lenne rá.

Galéria megnyitása

A fejhallgató jobb hangszóróháza érintés-érzékeny felületet kapott, amelyen keresztül egyebek mellett a digitális zajszűrő funkcióval is interakcióba léphetünk. Ez azt jelenti, hogy ha zenehallgatás közben bármi külső zajra kíváncsiak vagyunk – például a hangosbemondóra, vagy bármi egyébre, ami fontos – elég csak megérinteni a jobb hangszóróházat, a zene rögtön el fog halkulni, a digitális zajszűrés pedig háttérbe szorul, hogy jobban hallhassuk környezetünk zaját.

Galéria megnyitása

A jobb hangszóróház érintő funkcióján keresztül egyébként a zene lejátszását, illetve a hangerőt is vezérelhetjük: előbbihez előre és hátra kell csúsztatni kezünket a felületen, így előre és hátra lépkedhetünk a tartalmak között, míg a felfelé és lefelé történő ujjmozgás a hangerő beállításában is segít. Ha rákoppintunk a házra, megállhat, illetve újraindulhat a zene lejátszása.

Az NFC támogatással is ellátott fejhallgató két darab 38 milliméteres átmérőjű, neodímium mágnessel felvértezett hangszóróval rendelkezik, amelyek a 2 Hz és a 20 kHz közötti frekvenciatartományban dolgoznak, ha vezetékes módban használjuk a terméket. Az 50 Ohmos impedanciával rendelkező fejhallgató érzékenysége 101 dB/mW, a mellékelt kábel hossza 1,2 méter. A Bluetooth 4.2-es hatótávolság 10 méter körül van, a támogatott profilok között pedig megtaláljuk az A2DP, AVRCP, HFP és HSP technológiákat.

Galéria megnyitása

Az új akkumulátoros fejhallgatónál – ahogy a fentebb említett drágább modellnél is – dedikált gombot kapunk a digitális személyi asszisztensek elérésére: a gombnyomás után fülelni kezd Siri, vagy az Amazon Alexája, illetve a Google Assistant, attól függően, melyiket használnák éppen az adott eszközzel. A beszélgetést a fejhallgató beépített mikrofonján keresztül bonyolíthatjuk le.

Galéria megnyitása

Az EXTRA BASS funkció jóvoltából telt és erőteljes mélyhangokkal, illetve basszusokkal kápráztatja el hallgatóját a WH-XB900N. Akkumulátora 30 órányi üzemidőt nyújt egyetlen teljes töltéssel, de ha a zajszűrő funkciót kikapcsoljuk, további 5 órányi üzemidőt nyerhetünk. A készenléti állapot aktív zajszűrés mellett 50 óra, zajszűrés nélkül azonban 300 órára rúg. Rendkívül praktikus dolog, hogy mindössze 10 pernyi akkumulátortöltéssel két órányi üzemidőt nyerhetünk, ami nagyon jól jön, ha éppen sietünk és nem érünk rá megvárni a teljes töltési ciklust. Utóbbi egyébként 7 órát vesz igénybe.

Az 254 grammos vezeték nélküli fejhallgató júliusban kerül az üzletek polcaira, ára 250 dollár lesz. A fekete mellett akár kék színben is választhatjuk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap