Vékony Mini-ITX alaplap az ECS-től

A H310CH5-TI kompakt kivitelben érkezik, mégis tartalmaz mindent, amire csak szükség lehet.

Vékony Mini-ITX alaplap az ECS-től

Az ECS egy új Thin Mini-ITX formátumú alaplapot mutatott be, ami ezúttal az olcsóbb megoldások táborát erősíti, ugyanis H310-es lapkakészlet köré épül. A Coffee Lake S sorozatú Intel Core processzorokat, valamint olcsóbb Pentium és Celeron sorozatú társaikat fogadó alaplap csak egy 4+1 fázisú tápellátást kapott, ami a célterületeken pont elegendő lesz. Az újdonság ugyanis elsősorban a beágyazott rendszerek, illetve az egybegépek szegmensét veszi célba, ennek megfelelően van rajta néhány speciális csatlakozó is: mint például LVDS videó csatlakozó, kártyaolvasó-tüskesor, webkamera-tüskesor, IR érzékelő, érintőkijelzőt kezelő tüskesor, stb.

Galéria megnyitása

Az új alaplap az LGA-1151-es foglalatba illeszkedő processzor mellé két darab So-DIMM memóriafoglalatot kínál, amelyekben maximum 32 GB-nyi DDR4-2667 MHz-es rendszermemória kaphat helyet. Az adattárolókat egy M.2-2280-as slot várja, ami PCIe és SATA alapú megoldásokkal egyaránt együttműködik, a klasszikus meghajtók számára pedig két SATA 6 Gbps-os portot biztosít. A fedélzeten találunk még egy M.2-2230-as slotot is, ami WiFi és Bluetooth vezérlővel ellátott bővítőkártyákat fogad. PCI Express 3.0 x16-os slot a formátum sajátosságai miatt ezúttal nincs.

Galéria megnyitása

Az új alaplapon egy Realtek RTL8111H típusú GbE vezérlő, illetve egy hatcsatornás D/A konverterrel ellátott Realtek ALC 662-es audió vezérlő teljesít szolgálatot. A csatlakozók között egy HDMI 1.4-es videó kimenet, egy HDMI 1.4-es videó bemenet, négy darab USB 3.0 Type-A port (kettő a hátlapon, kettő kivezetés formájában), két USB 2.0 Type-A port, illetve két 3,5 milliméteres audió port sorakozik. A Mini-ITX formátumú újdonság külső tápadaptert igényel, amelynek feszültsége 19 V, teljesítménye pedig az adott rendszer igényeihez igazodik.

Az ECS H310CH5-TI hamarosan megjelenhet kereskedelmi forgalomban, az azonban egyelőre nem derült ki, hogy pontosan mennyibe kerül majd. Mivel H310 alapú megoldásról van szó, egészen biztosan az olcsóbb alaplapok közé tartozik majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap