Végzős diákoknak kínál munkát a Ubisoft

Így a friss diplomások azonnal szerezhetnek szakmai tapasztalatot a játékiparban.

Végzős diákoknak kínál munkát a Ubisoft

Mindig is nehézséget okozott egy végzős diák életében, hogy ugyan szívesen helyezkedne el egy nagyobb vállalatnál, ahhoz szakmai tapasztalat szükséges. Ha pedig nem veszik fel sehova, nem tud szakmai tapasztalatot szerezni.

A Ubisoft ezen igyekszik segíteni a tavaly már limitáltan elindított végzős programjával, amit 2015-ben ismét visszahoz, ezúttal már szinte minden stúdiójánál. Így elérhetőek lesznek pozíciók Franciaországban, Finnországban, Szingapúrban, Svédországban, Romániában, Ukrajnában, Kanadában, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban is.

"Ezen a programon keresztül a végzett diákok azonnal bekerülhetnek egy pörgős, profi pozícióba, ahol azonnal szerezhetnek szakmai tapasztalatot. A felvételhez pedig semmilyen korábbi munkatapasztalatra nincs szükségük" - szól a hivatalos leírás. A sikeres jelentkezők először egy két évre szóló állást kapnak, amit kifejezetten úgy alakítottak ki, hogy számos különböző dologba beletanuljanak - a Ubisoft szerint itt két év alatt négy évnyi tapasztalatot szereznek, és később feljebb léphetnek a Ubisoft szamárlétráján. A felvettek számára adott esetben a költözést is fizeti a Ubisoft, és egyébként kompetitív fizetést is ígér.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward