Végső stádiumába lépett a Cyberpunk 2077 fejlesztése

Már elkezdték a lokalizációt. Közben a CD Projekt Red továbbra is nyereséges.

Végső stádiumába lépett a Cyberpunk 2077 fejlesztése

A harmadik üzleti negyedév lezárásával a CD Projekt Red közölt néhány friss információt a céggel és a Cyberpunk 2077-tel kapcsolatban. A legfontosabb, hogy a játék fejlesztése nagyon is jól halad, annyira, hogy tulajdonképpen belépett az utolsó fázisba, és a szövegeket elkezdték lokalizálni a támogatott nyelvekre.

Mivel öt hónappal járunk a megjelenés előtt, ez elég jól mutatja, hogy már most remek állapotban lehet az anyag, és vélhetően innentől kezdve már leginkább csak a játékmenet polírozására és a tesztelésre koncentrál a csapat.

Ennek ellenére a multiplayer részről továbbra sem nagyon beszél a csapat. Adam Kiciński, a CD Projekt Red elnöke elmondta, hogy ennek fejlesztése még korai szakaszban van, és mivel az első igazi multiplayer játékuk lesz, nem akarják elkapkodni. Hozzá tette, éppen ezért arról sem érdemes beszélni, hogy milyen módon fogják majd monetizálni a többjátékos módot. Kiciński csak annyit erősített meg, hogy továbbra is "bölcsen" állnak majd hozzá a kérdéshez, nem akarják lehúzni a játékosokat, és mindenképpen jó ár/érték arányt szeretnének nyújtani, bármilyen is lesz a monetizáció.

Habár a Cyberpunk 2077 április 16-án jelenik meg, a multiplayer mód csak az után fog bekerülni a játékba, hogy az összes ingyenes DLC megjelent, így a csapatnak viszonylag sok ideje van még dolgozni rajta. Talán kevésbé érdekes, de a CD Projekt Red továbbra is jól teljesít anyagilag, még mindig a The Witcher 3 népszerűségének köszönhetően, de a Gwent megjelenése iOS-en szintén jót tett az eredménynek: a negyedévre 23 millió 900 ezer dolláros bevételt értek el, ami 38%-kal több, mint tavaly ilyenkor, és 2019-ben eddig 17 millió dollár profitot gyűjtött be a cég.

Az alábbi videóból kiderül, hogy a CD Projekt Red nem olyan rég vásárolt egy új irodakomplexumot, ami lehetőséget ad arra, hogy a vállalat tovább növekedjen.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap