Végre megváltoztatható a PlayStation ID

Hosszú évek várakozása után a Sony elérhetővé tette a lehetőséget, de akadnak problémák.

Végre megváltoztatható a PlayStation ID

A felhasználók hosszú évek óta kérik a Sonyt, hogy adjon lehetőséget megváltoztatni a PlayStation ID-t, vagyis a konzolon használt online felhasználói nevünket. Kicsit sokáig tartott, de végül a dolog megoldódott: mától már Európában is él a lehetőség, de a cég figyelmeztet, hogy problémák azért lehetnek.

A Sony szerint a legnépszerűbb PS4-es játékok zöme zavartalanul fog tovább működni, ezeket alaposan le is tesztelték, hogy ne legyenek gondok. Azonban olyan játékoknál, melyek 2018. április 1. előtt jelentek meg, jelentkezhetnek anomáliák.

Össze is állítottak egy méretes listát azokról a játékokról, ahol gondok léphetnek fel, kisebbek vagy nagyobbak. A kisebbek közé olyan esetek tartoznak, hogy például még a régi nevünk fog feltűnni, alaphelyzetbe állnak a beállítások, vagy hogy a PlayStation accountunk szétkapcsolódik a játék saját accountjától. A komolyabb gondok közé olyanok tartoznak, mint hogy elveszíthetjük az in-game megszerzett pénzt, az előrehaladásunkat, vagy az általunk készített tartalmakat.

A kevésbé problémás anyagok között olyanokat találunk, mint a Killzone Shadow Fall, Assassin's Creed 4: Black Flag, The Last of Us, és a Titanfall 2.

Szerencsére mindössze tíz játékok a "komolyan problémás" kategóriába, olyanok, mint az Everybody's Golf, LittleBigPlanet 3, Disc Jam, Just Dance 2017, Onrush, Worms Battlegrounds, The Golf Club 2, MLB The Show 14, 15 és 16.

A névváltoztatás megoldható a konzolról, valamint PC-ről is. Az első változtatás ingyenes, utána mindegyik 10 euróba kerül, amiből a PlayStation Plus-előfizetők 50% kedvezményt kapnak.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap