Végre itt van a Razer térhatású headsetje

A Razer várva-várt, Megalodon elnevezésű, 7.1-es térhangzású, elsősorban játékosoknak szánt headsetje végre előrendelhető a Razer oldaláról.

Végre itt van a Razer térhatású headsetje

A Razer várva-várt, Megalodon elnevezésű, 7.1-es térhangzású, elsősorban játékosoknak szánt headsetje végre előrendelhető a Razer oldaláról.

A 8-csatornás Megalodon fejhallgatót még a tavaly augusztusi Games Convention-ön mutatta be a vállalat, lenyűgözve az összes újságírót aki kipróbálta. A multimédiás eszközben a Razer Maelstrom szolgáltatja a hangot, mely a vállalat állítása szerint a hagyományos megoldásokhoz képest 8-szoros sebességű feldolgozásra képes. A fejhallgató úgynevezett circumaural-kivitelezésű, vagyis az ellipszis alakú párnák teljesen befedik a fület, így képesek a külső zajokat kizárni és tökéletes térhangzást nyújtani. Természetesen felsőkategóriás termékként számos plusz szolgáltatással is rendelkezik a Razer Megalodon, többek között tetszőlegesen cserélhetők a két fülön lévő párnák, illetve a multimédiás eszköz fejtetőre illeszkedő része is teljesen ki van párnázva.

A vállalat állítása szerint a tervezésnél a különféle alakú és méretű hallószervvel rendelkező felhasználókra is odafigyeltek, ezért a hangszórókat úgy helyezték el a két részben, hogy azok minden esetben tökéletes 3D-s élmény nyújtsanak. A fejhallgató meghajtóprogram nélkül is tökéletesen működik, a vezérlésről a hozzáadott kezelőszerv gondoskodik, melyen elég széles skálán tudjuk alakítani a beállításokat. Természetesen mikrofonnal is rendelkezik a headset, ami képes automatikusan állítani saját érzékenységét.

Akkor (tavaly augusztusban) a karácsonyi szezonra ígérték a termék megjelenését, azonban várhatóan csak június 30-án fog a boltok polcaira kerülni, itthon Európában 150 eurós áron. A Razer Megalodon termékoldala itt érhető el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward