Végleg lelőtték a Prey 2 fejlesztését

Hivatalosan is megerősítette a Bethesda, hogy lőttek a Prey 2-nek. Talán majd egyszer folytatódik a sorozat.

Végleg lelőtték a Prey 2 fejlesztését

Egy jó ideje nem hallottunk a Prey 2 felől, és ez nem véletlen. Beigazolódott, amit mindenki sejtett: a játék fejlesztését végleg lelőtték. Ezt maga Pete Hines, a Bethesda marketinges vezetője erősítette meg tegnap a PAX Australia rendezvényen.

"Hittünk ebben a játékban, de sosem éreztük úgy, hogy elérte azt a szintet, amit szerettünk volna. Nem gondoltuk, hogy sikeres lehet, ha így adjuk ki. Nem felelt meg a minőségi elvárásainknak, így végül - bár nehéz döntés volt - leállítottuk a fejlesztést. De ez valószínűleg nem túl nagy meglepetés a közönség számára, hiszen már egy jó ideje nem is beszéltünk róla" - mondta Hines.

Hines úgy gondolja, a Prey franchise-ban még mindig vannak lehetőségek, és egyáltalán nem adták fel a reményt, hogy valaha visszatérhet, csak egyelőre nem tudják, hogy ez mikor és milyen formában történik meg.

Az biztos, hogy a Human Head Studios már egy ideje nem ezen dolgozik, azt pedig nem tudjuk, hogy később esetleg átkerülhet-e a Prey más csapathoz - egy ideig pletykálták, hogy a Dishonoredet készítő Arkane Studios egy új leányvállalata, az Arkane Austin dolgozott rajta az utóbbi időben, de ezt később aztán a Bethesda tagadta.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward