Vane - A PC-s Shadow of the Colossus

A Friend & Foe nevű független fejlesztőstúdió első műve egy nyílt világű fantasy-kaland lesz, remek művészi stílusban tálalva.

Vane - A PC-s Shadow of the Colossus

A Friend & Foe viszonylag friss formáció, a céget idén alapította öt európai fiatal, akik Tokiót választották főhadiszállásuk helyszínéül. A fejlesztők eddig olyan játékokon edződtek, mint a The Last Guardian, a Battlefield 3, a Bionic Commando és a Killzone, ezekből is látszik, hogy nem ma kezdték az ipart. Jelenleg a Vane mellett egy másik játékon is dolgoznak, melynek a Dangerous Men címet adták. Ez egy árkád-akció móka lesz, mely a '80-as évek zsaruhaver filmjeit hivatott megidézni számunkra, most viszont maradjunk a Vane-nél.

A történet főszereplője egy "furcsa képességgel" rendelkező gyermek, aki egy rejtélyekkel és veszélyekkel teli helyen ragadt. A feladatunk ennek a helyszínnek a felfedezése lesz, miközben kisebb-nagyobb fejtörőket oldunk meg, valamint érdemes valamiféle interakcióra számítanunk az időjárással kapcsolatban, legalábbis a címből (vane: szélkakas) és az alábbi animációkból kiindulva. A Vane elsőként PC-re, majd konzolokra is érkezik, hogy pontosan mikor, az még kérdéses, a hivatalos álláspont szerint akkor, "amikor elkészül". Addig is lessétek meg ezeket a képeket és animációkat! Érdekes koncepció, nektek mi a véleményetek?

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward