Változó kamerapúpot mutatnak a Galaxy S21 család első renderképei

A Galaxy S21 és a Galaxy S21 Ultra is felbukkant olyan rendereken, amik elvileg már CAD információk alapján készültek.

Változó kamerapúpot mutatnak a Galaxy S21 család első renderképei

A kiszivárgott CAD fájlok alapján készített renderek nagyon sok esetben szinte teljesen fedni szokták a valóságot. Az iPhone 12 is majdnem pont olyan lett, mint amilyen az áprilisi renderképeken volt. És most pedig a Galaxy S21 szériáról bukkantak fel az első renderek egy megbízható forrásból.

A Samsung a Galaxy S21 okostelefonokat elvileg már valamikor januárban elindíthatja majd, hogy fenntartsa az érdeklődést a Samsung felsőkategóriás megoldásai irányt. A Galaxy S21 modell egy sík felületű kijelzőt fog kapni, ami 6,2 hüvelykes képátlóval rendelkezik majd. A Galaxy S21 Ultra képernyője azonban már jóval nagyobb, és a két oldalán finoman ívelt lehet. Ennél a készüléknél 6,9-6,7 colos mérettel érdemes számolnia az érdeklődőknek.

Galéria megnyitása
Galaxy S21

Az okostelefonok előlapján a kamera változatlanul egy középre igazított lyukban lesz elhelyezve, a hátlapon viszont már más a helyzet. Az eszközök az eddigiektől eltérő kamerapúpot kaptak. Azok, akik arra számítottak, hogy ez eltűnik majd a házról, csalódni fognak, de a szem számára talán kellemesebb látványt fognak nyújtani.

A Samsung úgy fogja alakítani a mobilok keretét, hogy az a kamerák mentén idomulni majd a púphoz, és így egy kicsit egybefüggőbb lesz a házak vonalvezetése a Galaxy S21 és az S21 Ultra esetén is.

Galéria megnyitása
Galaxy S21 Ultra

A szakemberek a Galaxy S21-et három kamerával vértezhetik majd fel. Ennél az eszköznél a képalkotók egymás alatt sorakozhatnak fel, és lesz mellettük egy LED-es segédfény, de ez már a kamerapúpon kívül bukkanhat fel. Jelen állás szerint a Galaxy S21 Ultra esetében a púp felülete már jóval nagyobb lesz, mint a szerényebb modellnél, és ez már négy kamerát vonultat majd fel, továbbá a LED-es villanó is be fog kerülni a kamerapúpra.

Galéria megnyitása
Galaxy S21

A Galaxy S21 fizikai mérete 151,7 x 71,2 x 7,9 milliméteres lehet majd, vagyis nagyon hasonló lesz a Galaxy S20-hoz, csak annál egy hajszálnyit szélesedhet. A nagyobb testvére pedig jelen állás szerint 165,1 x 75,6 x 8,9 milliméteres idomokkal rendelkezhet, így ez közel fog állni a Galaxy S20 Ultra modellhez, viszont egy kicsit alacsonyabbnak ígérkezik.

Galéria megnyitása
Galaxy S21 Ultra

Az SGS21 Ultra esetében a kamerapúp már 2 milliméteres lehet. Korábban voltak olyan pletykák, hogy ez a modell kaphat S Pent is, de a renderek ezt cáfolják. További kiszivárgott információ, hogy a termékek 25 wattos teljesítményű gyorstöltővel kerülhetnek majd a boltokba.

A Samsung a Galaxy S21 családot a pletykák szerint 2021 januárjában indíthatja majd útnak.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap