Változás az Intel külön megvásárolható masszív processzorhűtőjénél

A Thermal Solution TS15A átmenetileg nem kapható, aminek alighanem az az oka, hogy a termék csomagolása egy picit változik.

Változás az Intel külön megvásárolható masszív processzorhűtőjénél

Az Intel egy termékváltozási értesítőt tett közzé, amely a DIY piacon kapható Thermal Solution TS15A típusú processzorhűtőt érinti. Ez lényegében egy speciális, külön megvásárolható, az Intel által kifejlesztett processzorhűtő, ami kifejezetten az LGA-115x tokozású processzorokhoz készült eredetileg. A termék a szokásos műanyag keretes ventilátort használja, ám a hűtőtömb sokkal-sokkal magasabb, mint egy normál Intel processzorhűtőé, viszont az adott alaplapra a szokásos műanyagfüles rögzítéssel lehet felpattintani, ami kényelmes és gyors szerelhetőséget jelent. Mivel a ventilátor lefelé fújja a friss levegőt, az az alaplap síkja mentén oldalra is elindul, így a DRAM modulok mellett a VRM áramkör hűtőit, illetve komponenseit is el tudja látni némi friss levegővel.

A szóban forgó processzorhűtő természetesen az LGA-1200-as processzorfoglalattal is kompatibilis, hiszen az LGA-115x esetében használt furatok pozícionálása nem változott, csak a foglalat kiosztása lett más, illetve a kis műanyagfülek is máshova kerültek, hogy LGA-1151-es processzort még véletlenül se lehessen belehelyezni. A processzorhűtők viszont átvihetőek az új platformra, ahogy azt már a megjelenés előtt is sejteni lehetett, hiszen a visszamenőleges kompatibilitást azóta már több processzorhűtő-gyártó, illetve maga az Intel is megerősítette.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

Pont ez az, amiért változást jelentettek be a Thermal Solution TS15A esetében: a következő szállítmányok már megújult csomagolást kapnak, amelyen szerepelni fog, hogy a processzorhűtő az LGA-1151 mellett az LGA-1200-as processzorfoglalatot is tökéletesen támogatja.

Noha a doboz minimális változáson esik át, ez az árra aligha lesz hatással, hiszen maga a processzorhűtő továbbra is ugyanazzal a dizájnnal és tulajdonságokkal érkezik. A termék jelenleg ugyan pont nem kapható, legutolsó ismert ára azonban rendelkezésre áll: 2020. május 12-én 13 390 forintba került. Egyébként talán éppen az okozza az átmeneti hiányt, hogy új csomagolásra állnak át.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap