Ütős gamer headset és új egérpad a HyperX műhelyéből

A HyperX két különlegességgel próbál a játékosok kedvében járni.

Ütős gamer headset és új egérpad a HyperX műhelyéből

A Kingston Technology különálló divíziójaként működő HyperX a napokban két új termékről rántotta le a leplet: az egyik a népszerű HyperX Cloud továbbfejlesztett változata, a HyperX Cloud II gamer headset, a másik pedig egy gamereknek szánt egérpad, a HyperX FURY Pro Gaming Mouse Pad.

HyperX Cloud II headset: 7.1 csatornás virtuális térhangzás, sokoldalú felhasználhatóság

A többszörösen díjnyertes HyperX Cloud utódjaként érkező új mikrofonos fejhallgató, a HyperX Cloud II elődje előnyeit ötvözi egy új, USB-s csatolófelületű hangkártyával, amely 7.1 csatornás térhangzással kápráztatja el a felhasználókat.

Az új mikrofonos fejhallgató limitált rózsaszín kiadásban, pirosban, illetve kékesszürke kiadásban is elérhető lesz kereskedelmi forgalomban. Az újdonság fejpántjának belső felét, illetve a hangszórókat körülvevő párnákat puha memóriahabos bevonat fedi, ami hosszabb használat alkalmával is gondoskodik a maximális kényelemről. Az USB-s hangkártya jóvoltából a PC-s és Mac-es játékok esetében egy gombnyomással aktiválható a 7.1 csatornás virtuális térhangzás, méghozzá remek hangminőség mellett. A fejhallgató két darab, egyenként 53 milliméteres átmérőjű zárt hangszóróval rendelkezik, amelyek a 15 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartomány lefedésére képesek, teljes harmonikus torzításuk pedig 2% alatt helyezkedik el. Az egyenként 60 ohmos impedanciával rendelkező hangszórók névleges terhelhetősége 150 milliwatt. A fejhallgató tartalmaz még egy kardioid karakterisztikájú kondenzátormikrofont is, amely az 50 Hz és 18 kHz közötti tartományt fedi le. A mikrofon egy 150 milliméter hosszú száron ül, ami állítható, és igény esetén akár le is csatolható. A mikrofon a környezeti zajt nagyjából 20 dB(A) mértékben képes csökkenteni.

Az USB-s hangkártya segítségével a fejhallgató és a mikrofon hangereje külön-külön szabályozható, a mikrofon esetében pedig zajcsökkentés-, automatikus erősítésszabályzás-, valamint visszhangcsökkentés funkció is rendelkezésre áll. Az új mikrofonos fejhallgató rendelkezik TeamSpeak tanúsítvánnyal, valamint Skype-hoz is hatékonyan használható. A szett 320 grammot nyom a mérlegen, kábelének hossza pedig összesen 3 méter – ebből egy méteres az "alapkábel", plusz két méternyi hosszabbítás is jár. A fejhallgató az USB-s hangkártya mellett 3,5 milliméteres jack audió csatlakozót is kapott, így különböző játékkonzolokkal is használható, igaz, már csak sztereó hangzás mellett.

A két év jótállással érkező HyperX Cloud II rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, várható ajánlott végfelhasználói ára azonban egyelőre nem ismert.

Érkezik egy gamer egérpad is

A HyperX FURY Pro Gaming Mouse Pad egy igényes kivitelben érkező, textilből készített kiegészítő, ami némi párnázást is kapott. A négyféle méretben forgalomba kerülő újdonság optimális pontosságot kínál a különböző játékokban, használata pedig kényelmes, így nagyban hozzájárulhat a játék sikeréhez.

A HyperX FURY szintén rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, várható ajánlott végfelhasználói árral kapcsolatban azonban ebben az esetben sincs bővebb információ.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward