USB-C portos hordozható monitor a Lenovo műhelyéből

A ThinkVision M14 könnyű és kompakt, az általa lefoglalt USB-C portot pedig Pass-Through porton keresztül adja vissza a felhasználónak.

USB-C portos hordozható monitor a Lenovo műhelyéből

Lenovo a Mobile World Congress 2019 alkalmával nem csak friss IdeaPad sorozatú noteszgépekkel rukkolt elő, hanem egy speciális, könnyedén hordozható monitorral is, ami USB-C porton keresztül kapcsolódik az adott rendszerhez. A ThinkVision M14-es modell stílusában a legújabb ThinkPad sorozatú noteszgépekhez passzol, de technikailag bármilyen egyéb noteszgéppel is használható, amennyiben rendelkezésre áll rajta DisplayPort Alternate Mode-ot támogató USB-C port.

A ThinkVision M14 egy 14 hüvelykes képátlójú, 1920 x 1080 pixeles felbontással dolgozó mobil monitor, ami meglehetősen kompakt és könnyű lett, hiszen csak 4,6 milliméter vastag és mindössze 595 grammot nyom a mérlegen. Kijelzője tükröződés-gátló bevonatot kapott, ami nagyon jól jöhet terepen, illetve minden egyéb olyan helyen, ahol a fényviszonyok ezt indokolják. A kijelző az USB-C porton keresztül nem csak az adatátvitelt, de a tápellátást is megoldja, sőt, egy második USB-C port is van rajta, ami Pass-Through kivitelben működik, vagyis a monitor csatlakoztatásával egy időben könnyedén használhatjuk az akkumulátortöltőt, illetve egyéb USB-C portos eszközt is, hiszen ezeket összeköti a rendszer a noteszgép USB-C portjával.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Az új monitor elsősorban azoknak a notebook felhasználóknak jöhet jól, akiknek munkájuk miatt szükségük van még egy kijelzőre a noteszgép beépített LCD paneljén kívül, de olyan hordozható monitort akarnak, ami könnyű és vékony, valamint az USB-C portot sem blokkolja más eszközök elől. A termék kényelmes használatát segíti, hogy rendelkezik állítható kitámasztóval, így a kijelző dőlésszögét az adott ülőpozícióhoz igazíthatjuk.

A májusban forgalomba kerülő ThinkVision M14 249 dollárba kerül majd. A fotók az AnandTech-ről valók.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap