USB 3.0-s memóriakártya-olvasó, új külső HDD

A Gigabyte egy új, USB 3.0-s csatolófelülettel rendelkező mobil külső merevlemezzel, a Lexar Media pedig egy USB 3.0-s memóriakártya-olvasóval jelentkezik.

USB 3.0-s memóriakártya-olvasó, új külső HDD

A Gigabyte egy új, USB 3.0-s csatolófelülettel rendelkező mobil külső merevlemezzel, a Lexar Media pedig egy USB 3.0-s memóriakártya-olvasóval jelentkezik.

A2-es külső merevlemezek a Gigabyte műhelyéből

A Gigabyte egy 2,5 hüvelykes formátumú merevlemezt tartalmazó külső HDD-vel jelentkezik, amely USB 3.0-s csatolófelületen keresztül kapcsolódik az adott rendszerhez, de természetesen visszafelé kompatibilis mind az USB 2.0-s, mind pedig az USB 1.1-es portokkal. Az A2-es típusjelzéssel ellátott külső merevlemezek között találunk 320 GB-os, 500 GB-os, 640 GB-os és 750 GB-os adattároló kapacitást kínáló modelleket egyaránt.  A termékek 113 x 76 x 14 mm-es mérettel és átlagosan 136 grammos súllyal kerülnek a boltok polcaira.

A fehérben és szürkében forgalomba kerülő külső adattárolók esetében hő- és ujjlenyomat álló, a kisebb rezgések és ütések ellen egyaránt védelmet nyújtó házat alkalmaz a gyártó, amely egy, a merevlemez pillanatnyi aktivitásáról árulkodó LED-del is rendelkezik. A három év garanciával érkező A2-es külső merevlemezekhez kapunk egy pici hordtáskát is, amely megvédi a termék házát a karcoktól és szennyeződésektől.

A hamarosan forgalomba kerülő újdonságok ajánlott végfelhasználói árát egyelőre nem árulták el a Gigabyte illetékesei.

USB 3.0-s memóriakártya-olvasó, Lexar Media módra

A Lexar Media a profi felhasználókat veszi célba, akik nagysebességű, nagy adattároló kapacitást kínáló memóriakártyákkal dolgoznak. A gyártó által kínált USB 3.0-s memóriakártya-olvasó Compact Flash UDMA, valamint SD/SDHC/SDXC UHS-I támogatással áll a felhasználók rendelkezésére.

Az USB 3.0-s kapcsolat segítségével akár 500 MB/s-os adatátviteli sebesség elérésére is van lehetőség, más kérdés, hogy ezt a ma kapható memóriakártyákkal nem igazán lehet kihasználni.

A Professional USB 3.0 Dual-Slot Reader névre keresztelt újdonság öt év garanciával kerül a boltok polcaira, ára pedig 50 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward