Újraforgatás nélkül kiadhatatlan volt a Chaos Walking

A népszerű sci-fi regénysorozatot nagyon nehéz volt filmre vinni, több éves késésben van.

Újraforgatás nélkül kiadhatatlan volt a Chaos Walking

Több belsős forrás is megerősítette, hogy a Lionsgate által pénzelt, Doug Liman által rendezett Chaos Walking kiadhatatlan lenne újraforgatások nélkül, pedig a stúdió már így is évek küzd a filmmel.

Azzal a filmmel, ami egyébként az ugyanilyen néven megjelent, Patrick Ness által írt sci-fi regénysorozat alapján készült. Ennek elég érdekes az alapkoncepciójra, miszerint egy olyan disztopikis jövőben járunk, ahol látszólag minden nő kihalt, és az emberek egy olyan vírussal fertőződtek meg, ami lehetővé teszi, hogy hallják más emberek és állatok gondolatait. Azonban bármennyire is érdekes a koncepció, mindezt filmre vinni elég bonyolult, nem csoda, hogy nagyon nehézkesen sikerül.

A Lionsgate még 2011-ben szerezte meg a filmes jogokat, azóta pedig számos író próbálta meg átültetni a könyvet a vászonra, többek között Charlie Kaufman, Jamie Linden, Lindsey Beer, John Lee Hancock és maga Patrick Ness is.

A rendezésre eredetileg Robert Zemeckis jelentkezett be, akit három évvel később váltott Doug Liman, majd Daisy Ridley és Tom Holland érkezett a fedélzetre főszereplőként.

Habár a film eredetileg elkészült 2018 áprilisában, hamar elkezdtek pletykálni róla, hogy abban az állapotában nem jelenhetett meg, és újraforgatásokra van szükség, azonban ezeket több mint egy évvel el kellett halasztani, Hollandnak ugyanis a Spider-Man: Far From Home, Ridleynek pedig a Star Wars IX forgatásán kellett jelen lennie.

A beszámolók szerint az újraforgatások mostanában indulhatnak el, és alaposan meg fogják növelni a film 100 millió dolláros költségvetését.

MIndez nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindenképpen aggódnunk kéne a végeredmény miatt, Doug Liman ugyanis hírhedt a kaotikus forgatásairól, mint ahogy volt ez a Mr. és Mrs. Smith, és a Holnap határa esetében is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap