Újra megy a Diablo 3 aukciós háza

Egy bugnak köszönhetően egyes játékosok megsokszorozhatták vagyonukat. A hibajavítás idejére a Blizzard lekapcsolta az AH-t.

Újra megy a Diablo 3 aukciós háza

A Diablo 3 legutóbbi tapasza, az 1.08-as elég durva bugot adott hozzá a játékhoz az amerikai szervereken, amelynek segítségével egyes a játékosok megsokszorozhatták pénzüket. Voltak, akik ki is használták a hibát és több trillió aranyra tettek így szert a játékban. A Blizzard azóta lekapcsolta az aukciós házat, levadászta és kijavította a bugot és újraindította az AH-t. A megnövekedett forgalomból generált valódi pénzösszeget jótékony célokra fogják fordítani. A szervereken nem lesz rollback, helyette egyesével levadásszák azokat a felhasználókat, akik visszaéltek a helyzettel, és bűnük súlyosságától függően rollbackelik accountjukat, vagy végleg kizárják őket.

"Csak viszonylag kis számú játékos rendelkezett a bug kihasználásához szükséges több milliárd arannyal és közülük is csak 415-en döntöttek úgy, hogy visszaélnek vele személyes haszonszerzés céljából" – írta a Blizzard prudukciós rendezője a Battle.net fórumán. A hét végén a csalással szerzett arany 85 százalékát már sikerült visszaszerezni, és tovább dolgoznak a fennmaradó részen is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward