Újra egységben a Zynga és a Facebook

Nem olyan régen még azzal fenyegetőzött a casual guru Zynga (a FarmVille szülőanyja), hogy ott hagyja a Facebook-ot, mert nem tetszett neki a közösségi oldal által lenyelt 30%-os részesedés a játékaiból.

Újra egységben a Zynga és a Facebook

Nem olyan régen még azzal fenyegetőzött a casual guru Zynga (a FarmVille szülőanyja), hogy otthagyja a Facebook-ot, mert nem tetszett neki a közösségi oldal által lenyelt 30%-os részesedés a játékaiból.

FarmVille játékosok örvendjetek, mert nincs veszélyben többé a kertetek, nem kapja fel kis szerszámos sufnitokat a jogi tornádó mint Dorothyt vagy Totót... A két cég békére talált, a Facebook keblére öleli a Zyngát és olyanokat nyilatkozik, mint "nagyon izgatottak vagyunk a közösségi játékokkal foglalkozó Zyngával kötött hosszútávú megállapodásunkkal kapcsolatban és alig várjuk, hogy együtt dolgozzunk velük és más platform szolgáltatókkal, hogy kiterjesszük az élményt a felhasználók számára". Ó, a csöpögő romantika, gyorsan rájöttek, hogy egyiküknek sem lenne jó a másik nélkül.

A FarmVille a Facebook legnépszerűbb játéka (alighanem az egész világé is), körülbelül 70-80 milliós játékostábort mozgat meg hónapról hónapra...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward