Újabb RGB LED világítással ellátott Razer egérpad érkezik

Az új egérpad vékonyabb lett, rögzíti az egérkábelt, RGB LED alapú fényforrásból pedig még többet helyeztek el rajta, mint elődjén.

Újabb RGB LED világítással ellátott Razer egérpad érkezik

A Razer Firefly egérpadja, amely 15 zónára osztott RGB LED alapú világítással robbant be a piacra, még 2015 folyamán mutatkozott be, azaz már négy éves a dizájn. A Razernél úgy döntöttek, ideje leporolni a koncepciót és frissíteni egy kicsit a terméken, hogy új lendületet kaphasson. A döntést tett követte, így elkészült a Razer Firefly v2, ami alapvetően most is a jól kitaposott utat követi, vagyis mikro-textúrás felülettel rendelkezik a pontos egérműködés elősegítésének érdekében, négy szélén pedig RGB LED alapú világítás foglal helyet, így igen feltűnő jelenség a termék.

Az RGB LED-ek szokás szerint most is 16,8 millió színárnyalat megjelenésére képesek, 15 helyett viszont már 19 zónára osztották fel az egérpad négy élét, ezekhez pedig Razer Chrome támogatás is társul. Érdekesség egyébként, hogy a Razer Chroma RGB világítás már 500-nál is több Razer eszközön teljesít szolgálatot, valamint 130-nál is több játék tudja kezelni ezt az ökoszisztémát, vagyis bizonyos játékbeli eseményekre RGB effektekkel reagálhat az egérpad.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Maga a Razer Firefly v2 egyébként mindössze 3 milliméter vastag, 335 milliméter széles és 255 milliméter mély, vagyis az „egerésző” felület nem csökkent, a vastagságból viszont faragtak egy egész milliméternyit. Az eszköz fix USB kábelen keresztül kapcsolódik az adott konfigurációhoz, az elektronikát rejtő „doboz” felső részén pedig egérkábel-tartót is kialakítottak, hogy megregulázzák a tekergő vezetékeket. A Razer Sinapse támogatással is rendelkező egérpad alapját csúszásgátló gumilap adja, amely gondoskodik róla, hogy a legkiélezettebb csaták alkalmával se mozduljon el az egérpad a neki szánt helyről.

A Razer Firefly v2 a tervek szerint rövidesen megjelenik kereskedelmi forgalomban, textilbevonatú változat azonban sajnos nem lesz belőle. A Razer szerint, ha valaki textilbevonatú egérpadot szeretne, amely rendelkezik RGB LED alapú világítással, vessen néhány pillantást a Goliathus Chroma termékcsaládra. A Razer Firefly v2 egyébként 49,99 dolláros listaáron jelenik meg.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap