Újabb Nintendo Switch érkezhet idén

Valószínűleg ez lesz a Pro modell. A Nintendo pedig egyelőre nem hisz a felhőben.

Újabb Nintendo Switch érkezhet idén

Több külföldi forrás, például a DigiTimes is úgy értesült, hogy idén az újabb Nintendo Switch modell mutatkozhat be. Korábban japán források is utaltak már arra, hogy életciklusa alatt a Nintendo további változatokkal áll majd elő, hogy kielégítsen minden igényt, és hogy folyamatosan fenntartsa az érdeklődést a konzol körül.

Az új információk alapján, melyek többek között a beszállítói lánctól is érkeztek, a Nintendo valamikor 2020 első negyedében kezdi meg az új modell gyártását, és valamikor az év második felében piacra is dobja a konzolt. Azt nem tudni, hogy a régóta pletykált Pro modellről lehet-e szó, de az alapmodell és a Switch Lite mellé ez tűnne logikus adaléknak. A hírek szerint ez nagyobb képernyővel, erősebb hardverrel és bivalyabb akksival érkezik majd, és támogatni fogja a 4K-s felbontást.

A Nintendo nem hisz a felhőben

Eközben a japán vállalat globális piacokért felelős elnöke, Shuntaro Furukawa arról beszélt, hogy szerinte nem kell attól tartani, hogy ebben az évtizedben a felhős-streamelős szolgáltatások kiszorítják majd a konzolokat. "Lehetséges, hogy a felhő játék majd igazán felfut valamikor 10 év múlva, de jelenleg nem hiszem, hogy a dedikált hardverek hamarosan eltűnnének" - mondta.

Ezzel együtt elismerte, hogy készülni kell a jövőre, és hiba lenne kizárólag dedikált hardveres platformokra koncentrálni: "Amikor a közönséged elkezdi érezni, hogy más platformok segítségével többféle hardveren, például okostelefonon is játszhatnak, akkor véged van" - nyilatkozta. "Ezzel együtt nem szeretném, ha félreértés lenne: nem fordítunk hátat a technológiának, folyamatosan kutatunk és fejlestünk. A hardveres csapataink minden lehetséges újdonságot megvizsgálnak, és konzultálnak a szoftverfejlesztőkkel. Ha valamiről úgy vélik, hogy használni lehetne egy játékban, akkor használni is fogják. Ez a fajta hozzállásunk soha nem fog megváltozni" - zárta.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap