Újabb nagy bejelentésre készül a Huawei

Újabb nagy bejelentésre készül a Huawei

A Huawei az elmúlt hetekben, hónapokban több jelentős okostelefont is rajthoz állított a saját márkajelzésével, valamint a Honor logóval ellátva egyaránt, de ez nem jelenti azt, hogy most hosszabb csend következne. A cég máris kiküldte a meghívót a következő eseményére, aminek a keretében egy újabb felsőkategóriás konstrukció léphet a színre.

A frissen publikált dokumentum alapján a vállalat január 22-én fog tartani egy nagyszabású rendezvényt, melynek Franciaország, azon belül Párizs biztosítja majd a helyszínt. A Huawei „See the unseen” jelmondattal harangozta be a szerkezetet, vagyis „Lásd a láthatatlant”. Ez a képen látható grafikát alapul véve egy még jobb éjszakai fotós módot, vagy egy rengeteg fény befogadására képes kamerát vetít előre. Az okostelefonról a meghívóból kiindulva azt biztosan lehet tudni, hogy a megjelenítőjébe lesz belevágva a kamerája, egy kicsi lyukon keresztül fogja kémlelni a környezetét a képalkotó. Eddig még hivatalosan bemutatott mobilon nem volt alkalmunk megfigyelni hasonlót, viszont még idén előáll ilyennel a Huawei, és más gyártónál is lesz rá példa.

Galéria megnyitása

A gyártó arról nem beszélt, hogy pontosan melyik modell születését lehet várni január 22-i dátummal, de a feltételezések szerint a Honor View termékcsalád következő tagja lehet a soros, ami a View 20 jelölést kaphatja a többi készüléknél alkalmazott névséma alapján. Az elődnek tekinthető Honor View 10 egyébként 2017 decemberében mutatkozott be, szóval ahhoz képest most némi késést könyvelhet el a Huawei. Ha valóban a View 20 kerül majd terítékre, akkor egy valamit már most lehet borítékolni: a HiSilicon Kirin 980 fogja meghajtani, melynek köszönhetően csúcsteljesítményre lesz képes.

Egyébként a napokban kiszivárgott több információ is egy hivatalosan még be nem jelentett okostelefonról, ami a PCT-L29 azonosítóval lesz ellátva (de állítólag több kivitellel is kell számolni eltérő modellszámokkal), és a vélekedések szerint ez lehet a Honor View 20. Az eszköz nyújtott panellel fog érkezni, ami 1080p-s felbontással szolgál majd. A készülék bekapcsolását követően pedig az Android 9.0 operációs rendszer fogadja majd a jövendőbeli tulajdonosokat az Emotion UI kilences kiadásával karöltve. A PCT-L29-hez kapcsolódóan azt is tudni lehet már belsős dokumentumokból kiindulva, hogy 22,5 wattos gyorstöltéssel fog szolgálni. És néhány gyengébb lábakon álló pletyka még arra vonatkozóan is akad, hogy mennyibe kerülhet a Honor View 20. Ez a szerkezet 2800 jüanos ajánlott fogyasztói áron futhat be, ami 410 dolláros összegnek felel meg – ha valóban így lesz, akkor egészen elképesztő ár-érték aránnyal fog szolgálni, és jó esély lesz a sikerére.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap