Újabb kiadók vonulnak ki a GeForce Now mögül

Viszont mások meg jönnek, például a Ubisoft és a Bandai Namco.

Újabb kiadók vonulnak ki a GeForce Now mögül

Szegény GeForce Now egyelőre kicsit nehézkes sorssal rendelkezik. Alapvetően ugyebár egy olyan szolgáltatásról beszélünk, aminek segítségével a már meglévő, különböző támogatott áruházakban megvett játékainkat streamelhetjük különböző eszközökre az Nvidia technológiájának segítségével, tehát az ember azt gondolná, hogy ez igazából senkit nem fog zavarni - hiszen a játékokért már fizettünk.

Ez azonban nem így történt, így több nagy kiadó is bejelentette már, hogy a játékaik nem lesznek elérhetők a GeForce Now keretein belül, még ha kezdetben működtek is.

Most a Warner Bros., az Xbox Game Studios, a Codemasters és a Klei Entertainment jelentette be, hogy kiveszik a játékaikat a GeForce Now-ból, míg az Nvidia annyit kommentált az ügyben, hogy reményeik szerint egyszer majd ők is visszatérnek. Korábban a 2K Games és az Activision jelezte, hogy ők sem kívánnak részt venni a programban.

Cserébe azonban a Ubisoft teljes mellszélességgel beállt a GeForce Now mögé, így mostantól a teljes Assassin's Creed-sorozat és a teljes Far Cry-sorozat játszható a szolgáltatás igénybevételével. Chris Early, a kiadó partneri kapcsolatokért felelős vezetője szerint egy remek rendszerről van szó, ami nagyobb szabadságot ad a felhasználóknak abban a tekintetben, hogy hol és milyen eszközön szeretnének játszani.

A Bungie szintén örül a dolognak, és a Destiny 2 továbbra is elérhető marad: "Folyamatosan látjuk, hogy rengeteg játékosunk használja ki a GeForce Now lehetőségeit, hogy bárhonnan és bármikor tudjanak együtt jásztani a barátaikkal. Mivel a Destiny 2 most már ingyenesen játszható, örömmel működünk együtt az Nvidiával, hogy még több játékos tapasztalhassa meg a Destiny 2 élményét, olyanok is, akiknek a gépük nem üti meg a minimális konfigurációt" - mondta Gary Clay, a Bungie közösségi menedzsere.

De beállt a sorba a Bandai Namco is: a Tekken-sorozatért is felelős legendás Katsuhiro Harada rámutatott, hogy legyen szó a Dark Souls 3-ról vagy éppen a Tekken 7-ről, egyre több játékuk lesz elérhető, és szerinte a GeForce Now egy remek mód arra, hogy a felhasználók megtapasztalhassák az érkező és már megjelent anyagaikat.

Az Nvidia rámutatott, hogy a Steam negyven legnépszerűbb játéka közül harminc elérhető a GeForce Now keretein belül, és jelenleg is folyamatban van több mint 1500 játék behozatala a rendszerbe. A GeForce Now továbbra is kétféle verzióban érhető el: az ingyenes megoldás segítségével 1 órán keresztül játszhatunk egy etapban, igaz, semmi nem akadályoz meg minket abban, hogy utána elindítsunk ismét 1 órát, de ha a szerverek terheltek, akkor lehetséges, hogy várakozni kell.

Ezen kívül jelenleg elérhető még a Founder's Edition előfizetés, amiért havonta 5,49 eurót kell fizetnünk, azonban az első három hónap ingyenes. Ennek segítségével garantált, hogy soha nem kell várakoznunk, és elérhetőek a sugárkövetéses effektusok is azokban a játékokban, amik támogatják ezeket, tehát igazán high-end élményt kapunk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap