Újabb két SWTOR alkasztot mutattak be

A Sith Warrior után sejthető volt, hogy következőként a Jedi Lovagok két alksztját mutatják be, szóval nem ért minket különösebb meglepetés.

Újabb két SWTOR alkasztot mutattak be

A Sith Warrior után sejthető volt, hogy következőként a Jedi Lovagok két alksztját mutatják be, szóval nem ért minket különösebb meglepetés. A BioWare készülőben lévő első MMO játékában tehát mindazok, akik a Jedi Knight karakterosztály mellett döntenek vagy Guardian vagy Sentinel alosztályok közt választhatnak még.

Igen, jól gondoltátok. A Guardian a tank, "aki a falat képezi a Köztársaság népe és annak ellenfelei közt. Nehéz páncélzata ellenére meglepően mozgékony és hihetetlen tettekre képes inspirálni szövetségeseit." (=buffol)

A Sentinel két fénykarddal műveli a sebzést, "látja ellenfele gyengepontjait, de tisztában van sajátjaival is, ezért ennek megfelelően tervez."

Nagyjából tükrözi tehát a Sith Warrior kasztjait, ahol a Juggernaut volt a tank és a Marauder a DD (damage-dealer). A SWTOR 2011 tavaszára várható PC-re. A hivatalos honlaphoz katt ide.

Jedi Knight trailer:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward