Újabb iPhone 13 hírmorzsák jelentek meg

Újabb iPhone 13 hírmorzsák jelentek meg

Az Apple jövő héten fogja bemutatni az új generációs iPhone-t, és ahogy az lenni szokott, már záporoznak a kiszivárgó információk. Ezúttal egy túlbuzgó ukrán kereskedő volt az, aki véletlenül megszellőztetett néhány fontos dolgot az iPhone 13 kapcsán.

A bolt idő előtt feltüntetett a kínálatában olyan adatokat, amik az elérhető színekről és a különböző tárhely konfigurációkról is árulkodnak. Ez alapján az Apple a legújabb iPhone 13-at és 13 minit már helyből kínálni fogja például lila színben. Az iPhone 12 is kapható már lilában, viszont az aktuális eszköz esetében ezt az opciót a cupertinóiak menet közben vezették be. Úgy fest, hogy bejött a közönségnek.

Galéria megnyitása

A lila mellett érkezik az iPhone 13 pirosban is, ami szokás szerint a (PRODUCT)RED szérián belül fognak a boltokba kerülni. Az ilyen termékeknek a forgalmából az Apple jótékony célra fordít, a HIV/AIDS megfékezését szem előtt tartva. Ezeken felül várható még elvileg egy rózsaszín változat is a hölgyeket elsődlegesen célba véve, továbbá kék és egyszerű fekete, valamint fehér opciók is lesznek.

Galéria megnyitása

Összesen hat színben indulhat majd az iPhone 13 forgalmazása. Az iPhone 13 Pro modellek pedig négy változatban jöhetnek. Ezeknél már nem annyira az élénk színek, sokkal inkább a „komolyabb” árnyalatok kerültek előtérbe. A szokásos fekete mellett arany, ezüst és bronz variánsokra érdemes számítani. Ezen felül arra is fény derült a kereskedő révén, hogy milyen tárkapacitásokkal szolgálhatnak majd az újdonságok.

Az iPhone 13 mini továbbra is elérhető lesz majd 64 GB-tal, de talán a többi modellt már nem fogja ilyen alacsony kapacitással szállítani a vállalat, és lehet majd ebből választani 128 GB-osat is. Az iPhone 13 a jelenlegi információk alapján 128 GB-tól indulhat és 256 GB-tal is elérhető lehet. Az iPhone 13 Pro is 128 és 256 GB-tal kerülhet forgalomba, a csúcsmodellnél pedig ennél is fentebb lehet majd lépni, ott 512 GB és 256 GB lehet majd választható.

Galéria megnyitása

Az elmúlt években sokszor voltak olyan pletykák, hogy végre lesz 1 TB-os iPhone, ebben az évben viszont már híresztelések szintjén sem merült ez fel. Nem tudni, hogy valaha készülni fog-e ekkora tárhellyel mobil az Apple-nél, de most már biztos, hogy erre idén nem kerül sor.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap