Újabb információk a PlayStation 5 rajtjáról

Úgy tudni, hogy új szlogent is kaphat a konzol, de ez exkluzívokról is van már némi fogalmunk.

Újabb információk a PlayStation 5 rajtjáról

A PlayStation hivatalos Twitter-csatornáin lecserélték az eddigi "For the Players" szlogent arra, hogy "It's time to play". Több forrás is megerősítette, hogy ez nem véletlen, ugyanis ez lehet majd a PlayStation 5 hivatalos szlogenje.

Az "It's time to play" egyébként használatos volt már korábban is a PlayStation bizonyos reklámjaiban, azonban az utóbbi években szlogenek szintjén megmaradt a Sony a "For the Players" és a "Best Place to Play" kiírásoknál. Úgy tűnik azonban, hogy ez az új konzol megjelenésével megváltozik. Ezzel párhuzamosan néhány új dolgot is megtudtunk a PlayStation 5 bejelentésével kapcsolatban, amik közül a legfontosabb, hogy maga a bemutató a források szerint február 5-én esedékes, és a konzol októberben jelenik majd meg.

A PlayStation 5 (nem meglepő módon) egyetlen modellel fog elrajtolni, mégpedig 499 dolláros áron, így tehát 100 dollárral drágábban indul, mint az elődje, de mondjuk az érthető is a 8 magos AMD Ryzen-alapú processzor, az RDNA-alapú sugárkövetéses GPU, és a szupergyors SSD figyelembe vételével, és akkor azt még mindig nem tudjuk, hogy mennyi memória kerül a gépbe, de legalább 16GB-nyi GDDR6-tal lehet kalkulálni.

Jelenleg szinte biztosra vehető, hogy a PlayStation 5 megjelenésére érkezik majd a Gran Turismo 7, a Godfall, az MLB The Show 21, a Demon's Souls Remastered, valamint a Legendz, ami egy új cím lesz a Sony Santa Monica stúdiótól, akik a God of Warért is felelősek. A friss információk szerint ezeken kívül a PS5 bejelentős eseményen bemutatásra került majd a Horizon: Zero Dawn és a Spider-Man folytatása, a Final Fantasy XVI, egy új Resident Evil, valamint új játékok a Naughty Dogtól, a Sony Japan stúdiótól és a Sony London stúdiótól.

A specifikációkkal kapcsolatban újdonságokat nem tudtunk meg, csak annyit erősítettek meg újabb források, hogy az Xbox Series X egy picit erősebb lesz, mint a PS5, viszont drágább is. Ahogy arról korábban beszámoltunk, minden jel szerint a Sony kihagyja az ideig E3-at is, úgyhogy valószínűleg a PS5 bejelentése kapcsán különösen nagy show-ra készülhetünk, hiszen ezt valahol "be kell pótolni".

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap