Újabb csúszások: Tálcán az Ubi

Most, amikor már éppen eltűntek a 2010-re csúszó játékokról szóló hírek a főoldalról, belibbent az Ubisoft a legújabb bejelentésekkel. Ne számítsunk 2009-ben a Splinter Cell: Conviction és a Red Steel 2 felbukkanására sem. Eltolták még ezeken kívül a Ghost Recon és az I am Alive kiadását is.

Újabb csúszások: Tálcán az Ubi

Most, amikor már éppen eltűntek a 2010-re csúszó játékokról szóló hírek a főoldalról, belibbent az Ubisoft a legújabb bejelentésekkel. Ne számítsunk 2009-ben a Splinter Cell: Conviction és a Red Steel 2 felbukkanására sem. Eltolták még ezeken kívül a Ghost Recon 4 és az I Am Alive kiadását is.

Az előbbi két játék a következő gazdasági év első negyedévében jön ki (április és június közt) a jelenlegi év negyedik negyede helyett (január-március). Az új Splinter Cell az E3-on még az egyik összetartó eleme volt az MS konferenciának, úgy tűnt minden rendben van körülötte. Mi több, nem sokkal korábban előjött még az is, hogy karácsony előtt kiadják a játékot... Ettől persze az Ubi még így is nagyon jól áll az idén (legalább is ők verik a mellüket), hiszen ott van nekik az Assassin's Creed 2, amit november 20-án szállítanak le nekünk.

A kiadó idei első negyedéve egyébként nem sikerült valami rózsásan, az eladások 50%-ot estek, ami Yves Guillemot szerint "a Nintendo DS eladások éles lassulásának köszönhető, valamint ez eddig elkészült játékoknak, amik sokkal kiélezettebb piaci helyzetbe kerültek ki, mint arra a cég korábban számított". (Mire számítottak? A Hello Kitty Adventures-szel fognak versenyezni?)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward