Újabb Cryorig CPU hűtő, ezúttal Mini-ITX alapú rendszerekhez

A Cryorig nagyméretű, nagy hűtőteljesítményű, torony formátumú CPU hűtő helyett most egy kompaktabb, helytakarékos asztali számítógépekbe szánt processzorhűtővel rukkolt elő.

Újabb Cryorig CPU hűtő, ezúttal Mini-ITX alapú rendszerekhez

A Cryorig nemrégiben elég nagy lendülettel vetette bele magát a processzorhűtők szegmensének egyre komolyabban hullámzó tengerébe, belépője pedig elég jól sikerült, hiszen érdekes termékkel rukkolt elő.

A vállalat legfrissebb processzorhűtője már a kisméretű, kompakt számítógépházakat veszi majd célba, amelyekben Mini-ITX formátumú alaplap teljesít szolgálatot. Ezt a szegmenset a C1 ITX névre keresztelt modellel támadja meg a Cryorig, méghozzá hamarosan. A C1 ITX modell úgynevezett top-flow típusú processzorhűtő, amelynél a légkeverő az alaplap síkjára merőlegesen fújja az általa megmozgatott levegőt, így a processzorhűtő lamellái mellett a memóriamodulok és a VRM áramkör hűtőbordái is profitálhatnak a friss légáramlat pozitív hatásaiból.

A lapos kivitelű processzorhűtő pontos méretei egyelőre nem ismertek, de az jól látszik, hogy elég vaskos kivitelű megoldásról van szó. Az adott processzor által termelt hőt négy darab hőcső juttatja el az alumínium hűtőbordákhoz, amelyek felett egy 140 milliméteres átmérőjű, PWM támogatással is felvértezett XT140-es ventilátor helyezkedik el. Az új processzorhűtő univerzális megoldás lesz, azaz mind az Intel, mind pedig az AMD legfrissebb processzorfoglalataira fel lehet majd szerelni.

A dolgok jelenlegi állása szerint a Cryorig C1 ITX megjelenésére valamikor május folyamán számíthatunk. A vállalat szakemberei jelenleg is tesztelik a terméket. Az újdonság pontos tulajdonságaival és ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban remélhetőleg rövidesen érkeznek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward