Új Windows 10 ikonok érkeznek

Új Windows 10 ikonok érkeznek

A Microsoft hamarosan modernizálni fogja a Windows 10 aktuális ikonjait, ami igazából rájuk is fér, hiszen a Windows 10 még mindig tartalmaz olyan ikonokat, amelyek több, mint tíz éve készültek, így a modern koncepcióból kissé kilógnak. A nagy modernizációt az Office 365 dizájnerei indították el, akik Jon Friedman vezetésével esztétikus ikonokat hoztak létre az irodai szoftvercsomag alkalmazásaihoz, így a példát később a Windows 10 esetében is követni fogják az egységesebb megjelenés érdekében. Az új Office 365 ikonokról az alábbi videó ad tájékoztatást – egyes Windows 10 ikonok hasonló dizájn mentén alakulnak majd át.

A Windows 10 új ikonjairól Jon Friedman blogposztjában már találhatunk is képeket, igaz, ezek még nagyon korai tervek, így a végleges ikonok a lenti képen látható koncepcióképektől kisebb-nagyobb mértékben biztosan eltérnek majd. Az új dizájnt minden fontos beépített alkalmazás ikonja megkapja majd, ahogy az várható. Az ikonok modernizálásával egyetlen célja van a gyártónak: egységes arculatot szeretnének létrehozni, amelyben nem kaphatnak helyet az egy évtizeddel ezelőtt készített, az aktuális kor dizájnjait idéző megoldások, hiszen azok nem férnek meg a modern ikonok mellett – nagyban rontják az összképet.

Az új ikonok később, várhatóan egy újabb frissítőcsomag keretén belül debütálhatnak majd, ami remélhetőleg sokkal zökkenőmentesebben indul, mint a Windows 10 October 2018 Update.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap