Új vezeték nélküli fülhallgatókkal állt elő az LG

Az LG kettő friss Tone modellről rántotta le a leplet, az egyik dedikált Google Assistant gombot, a másik beépített hangszórót kapott.

Új vezeték nélküli fülhallgatókkal állt elő az LG

Az LG évek óta fejleszti a Tone termékcsaládba tartozó fülhallgatóit, amelyek vezeték nélküli használatot tesznek lehetővé, és kényelmesen viselhetőek szinte minden helyzetben, akár sportolás közben is. Hírünkben a Tone Platinum SE és a Tone Ultra SE modellekkel ismerkedhetünk majd meg, ezeket a termékeket az LG a berlini IFA-ra is elviszi, és ott közelebbről is találkozhat velük a nagyérdemű.

Galéria megnyitása

Elsőként az LG Tone Platinum SE-t vesszük közelebbről szemügyre. Ennek az eszköznek a kapcsán azt emelte ki a vállalat, hogy rendelkezik egy olyan gombbal is egyebek mellett a nyakszirtre ülő részen, amivel azonnal a Google digitális hangalapú segítőjét, az Assistantot lehet elérni kényelmesen. Itt már azt sem kell mondania az embereknek, hogy „OK, Google”, hanem rögtön lehet az utasítást vagy kérdést szegezni a rendszerhez a gomb megnyomása után. A mobiltelefon előszedése nélkül lehet így felvenni naptárbejegyzéseket, diktálhatóak üzenetek, stb. Az LG külön kiemelte, hogy valós idejű fordításra is képes a szerkezet, szóval gyakorlatilag tolmácsként is megpróbál helytállni, amikor éppen arra van szükség.

Galéria megnyitása

Az LG elmondta, hogy milyen a hangkeltők felépítése a Tone Platinum SE fedélzetén, és ez alapján bizakodóak lehetünk a várható hangminőséggel kapcsolatban. A HBS-1120 típusazonosítóval illetett eszköz egy kiegyensúlyozott armatúrát és egy dinamikus drivert foglal magában hibrid elrendezésben, és ezeknek a harmóniája kiváló hangképet szülhet. Az előbbi egység gondoskodik majd az igazán tiszta magasról és a jó közepes tartományról, az utóbbinak pedig a súlyos mélyek előállítása lesz a feladata. Bár az LG közleménye nem tér ki rá, de ott van a fülhallgatón a Harman Kardon márkajelzése is, szóval ahogy a Tone Platinum esetében korábban, úgy itt is a professzionális megoldásokkal foglalkozó vállalat segíthette a hangolást. A szerkezet feltételezhetően támogatja a Qualcomm aptX-et is a Bluetooth esetében a lehető legjobb hangminőség biztosítása érdekében. A Tone Platinum SE fekete, arany és kék színekben lesz megvásárolható.

Galéria megnyitása

Az LG Tone Ultra SE már egy szerényebb képességekkel rendelkező modellnek ígérkezik, de van olyan funkciója, amivel fel tudja majd hívni magára az érdeklődők figyelmét. Ennek a terméknek az az extrája, hogy a normál, sztereó fülhallgatók mellett rendelkezik egy beépített hangszóróval is, szóval akár úgy is használható, hogy nem dugja be a fülébe a hallójáratba illeszkedő egységeket a tulajdonosa. Hátránya a külső hangszórónak, hogy csak az egyik száron van, ennek megfelelően monoban szólal meg, viszont nem is azzal a céllal van itt, hogy ezen keresztül hallgasson zenét a tulajdonosa, hanem inkább azért, hogy a fülhallgató nélkül is lehessen például hívást fogadni. Ilyenformán közlekedés közben is biztonsággal lehet használni a kiegészítőt. A dual MEMS mikrofonnak köszönhetően kiválóan helytáll majd hívások bonyolításakor, nagyon tiszta hangminőséget lesz képes biztosítani, és támogatja a Tone & Talk alkalmazás használatát. Ennek a fülhallgatónak a létrehozásában a JBL is szerepet vállalat, és a kezelőszervei az oldalára kerültek. A HBS-835S jelöléssel illetett eszköz kékben és feketésben lesz elérhető.

Galéria megnyitása

Az LG sajnos az árazásról, valamint arról, hogy mikor és hol lesznek elérhetőek a készülékek, csak a későbbiekben nyilatkozik majd. A Tone termékek egy része hazánkban hozzáférhető, így jó esély mutatkozik arra, hogy ezek a zenei kiegészítők is eljutnak majd Magyarországra.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap