Új vezeték nélküli fülhallgatók érkeztek az AKG-től

Az AKG kínálatában három eszköz bukkan fel, ezek között a zeneszeretők és a sportolni vágyok is megtalálják majd a számukra ideális megoldást.

Új vezeték nélküli fülhallgatók érkeztek az AKG-től

A Samsung Electronics égisze alá tartozó AKG több érdekes Bluetooth-os fej- és fülhallgatóval is előrukkolt, elsősorban az okostelefonokkal rendelkező felhasználók számára. Ahogy egyre több mobiltelefonról tűnik el a 3,5 milliméteres aljzat, úgy szélesedik a vezeték nélküli üzemre tervezett kiegészítők palettája. A továbbiakban az AKG N700NC, az Y500 és az Y100 fej-, illetve fülhallgatókról lesz szó.

AKG N700NC

Az újdonságok megismerését kezdjük az N700NC modellel, ami egy olyan fejhallgató, melynek a párnája körülöleli a felhasználó fülét, ráadásul memóriaszivacsból készült, ennek megfelelően különösen nagy kényelmet tud majd biztosítani, miközben tökéletesen szigetel. A hangminőség állítólag olyan lesz, hogy a zenekedvelők biztosan elégedettek lesznek vele. A termék nevében az NC jelölés a zajszűrésre utal, ami adaptív módon fog üzemelni és minden külső zavaró tényezőt képes lesz megszüntetni, így csak a zenére koncentrálhat majd a viselője. Az N700NC egyszerűen összehajtható és hordozható, és mivel 20 órás az üzemideje, sokáig lehet használni maximális komfort mellett. Érdekessége ennek a 270 grammos eszköznek, hogy vezetékkel is lehet használni, és így már bármennyi ideig hallgatható, illetve a bekapcsolt zajszűrésről 36 órán át képes ilyen módon gondoskodni.

Galéria megnyitása

Az AKG N700NC 350 dolláros áron fog megjelenni, szóval eléggé mélyre kell majd nyúlnia a zsebükben azoknak, akik ezen keresztül szeretnék élvezni a kedvenc dalaikat. Még idén forgalomba kerül ez a szerkezet, de azt pontosan nem lehet tudni, hogy mikor.

AKG Y500

A trió középső tagja már kifejezetten azoknak szól, akik sokat utaznak, és olyan társat keresnek, amit az utcán is minden probléma nélkül tudnak viselni. Az Y500 a felhasználók fülére fog felülni, és akár kettő különböző eszközhöz is lehet majd csatlakozni vele, szóval az ember hallgathatja a zenét a személyi számítógépéről, és amikor csörög a mobilja, akkor azonnal fogadhatja a hívást a fejhallgatóval. Van az eszközben Ambient Aware támogatás, ami lényegében éppen az ellenkezőjét csinálja, mint a zajszűrés: ez az eljárás belekeveri a zenébe a fontosabb külső zajokat, így biztonságosan lehet használni közlekedés közben is, mert minden szükséges dolgot hallani fog a felhasználó. Kiemelendő itt az a funkció is, ami érzékeli, hogy a felhasználó levette a füléről a terméket, és ilyenkor automatikusan leáll a zenelejátszás vagy a podcast adás, és amikor újra visszateszi a fülére, akkor onnan indul újra magától a felvétel, ahol korábban abbamaradt. A fejhallgató kék, zöld és rózsaszín kivitelekben lesz elérhető, és 230 gramm a tömege. Ami pedig az üzemidőt illeti, a feltöltést követően akár 33 órán át is lehet hallgatni, 5 perc gyorstöltést követően pedig 1 órán át bírja.

Galéria megnyitása

Az AKG Y500 a kiemelt piacokon már elérhető, és 150 dolláros árcédula szerepel a neve mellett.

AKG Y100

Végül lássuk hírünk egyetlen fülhallgatóját, az Y100-at, ami lényegében az Y500 kisebb és kompaktabb testvérének tekinthető. Ez a kiegészítő már ideális választás lehet olyanoknak, akik például sportoláshoz keresnek egy könnyed megoldást. Az automatikus szünetelés és indulás nincs meg benne, az Ambient Aware technológiát viszont támogatja, szóval annak ellenére, hogy a hallójáratba illeszkedik, biztonságosan lehet használni az utcán sétálva is, mert minden fontos környezeti zajt képes belekeverni a zenékbe. Ahogy az Y500, úgy az Y100 is kettő forráshoz csatlakoztatható Bluetooth-on. Használaton kívüli állapotban a két fülhallgatót mágnessel össze lehet „tapasztani”. Ez a termék mindössze 24 grammot nyom, szóval szinte észrevehetetlenül lehet viselni. 8 órás az üzemideje, és van a kábelén egy többfunkciós távirányító is. A színválasztékát ennek is kék, zöld és rózsaszín alkotja.

Galéria megnyitása

Az AKG Y100 sem várat magára, már elérhetővé vált néhány régióban, és ezért a fülhallgatóért 100 dollárt kell leszurkolnia a vásárlóknak.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap