Új TP-Link router kétsávos WiFi és USB 2.0-s támogatással

Új TP-Link router kétsávos WiFi és USB 2.0-s támogatással

A legfrissebb vezeték nélküli router a TL-WDR4300 N750-es típusjelzést viseli és specifikációk tekintetében igen vonzónak tűnik. Az újdonság 802.11 b/g/n támogatást kínáló WiFi adapterrel áll a felhasználók rendelkezésére, amely összesen két sávon képes kommunikálni, így 750 Mbps-os teljes sávszélességet kínál. A 2,4 GHz-es tartományon belül 300 Mbps-os, az 5 GHz-es tartományon belül pedig 450 Mbps-os sávszélességgel gazdálkodhatunk, természetesen egyidejűleg. A megfelelő jelerősségről és hálózati sebességről összesen három WiFi antenna gondoskodik. A WiFi adapter a router hátulján elhelyezett kapcsolóval bármikor ki- bekapcsolható.

Az új router emellett természetesen vezetékes hálózati támogatással is bír: a hátlapon négy darab 10/100/1000 Mbps-os LAN portot, valamint egy 10/100/1000 Mbps-os WAN portot találunk. Az eszközhöz USB 2.0-s porton keresztül külső adattárolókat, illetve akár nyomtatókat is kapcsolhatunk – ezek könnyedén meg is oszthatóak a hálózat számítógépei, illetve egyéb eszközei között. Az USB-s adattárolókhoz alapvető NAS funkciók is járnak, azaz kapunk FTP szervert, illetve UPnP támogatást is – utóbbi a különböző média tartalmak streamelésekor jöhet jól, míg előbbivel az adattárolón lévő fájlokhoz lehet egyszerűen és gyorsan hozzáférni.

A TP-Link TL-WDR4300 N750-es vezeték nélküli routere hamarosan az üzletek polcaira kerül, ajánlott végfelhasználói ára pedig 90 dollár körül helyezkedik majd el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward