Új Total War érkezik februárban

A SEGA és a Creative Assembly bejelentette a Napoleon: Total War című játékát, amely a közismert stratégia sorozatot egy friss, sztori központú, új irányba kívánja elmozdítani. A megjelenés 2010 februárjára tehető.

Új Total War érkezik februárban

A SEGA és a Creative Assembly bejelentette a Napoleon: Total War című játékát, amely a közismert stratégia sorozatot egy friss, sztori központú irányba kívánja elmozdítani. A megjelenés 2010 februárjára tehető.

Ez bizonyára mindenkit nagy meglepetésként fog érni, de a Napoleon: Total War Bonaparte Napóleon életére és hódításaira fókuszál majd. Az egészet három nagy kampányra osztja majd le a játék. Az első a legendás francia hadvezér fiatal éveit dolgozza fel Olaszországban és Egyiptomban. Ezt moszkvai "kalandjai" követik, lezárásként pedig Wellington Hercegével ütközik meg a híres Waterlooi Csatában. A játék lehetőséget ad nekünk a történelem kedvünk szerinti újraírására.

Konkrét gameplay elemeket még nem részleteztek, de a Creative Assembly biztosított minket arról, hogy a Napoleon nagy ugrás lesz a játékmechanika terén. A megcélzott platformokról még szintén nem esett szó, de szinte biztos, hogy a fókuszban a PC lesz.

           

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward