Új stúdiót nyitott a Take-Two Interactive

A Hangar 13 stúdiót egy Lucas Arts veterán vezeti. Nagy dolgokra számíthatunk.

Új stúdiót nyitott a Take-Two Interactive

A Take-Two Interactive, melynek fennhatósága alá olyan nagy stúdiók tartoznak, mint a 2K Games és a Rockstar Games idén márciusban regisztrálta be a Hangar 13 nevet, amelyről akkor még nem lehetett tudni, hogy mi lesz. Most kiderült, hogy egy új stúdióról van szó, melyet a kaliforniai Novatóban nyitottak.

A Hangar 13-at Haden Blackman vezeti, aki amellett, hogy a Star Wars játékfranchise igazgatója még régi Lucas Arts veterán is: 2010-ig dolgozott a cégnél. Blackman volt anno a Star Wars Galaxies projektvezetője, a Star Wars: The Force Unleasheden végzett írói munkájáért pedig díjat kapott. Emellett ő írta a DC Comics Batwoman képregénysorozatát és jelenleg a Marvel Comics-féle Elektrán is dolgozik.

Blackman elmondta, hogy az új stúdió célja, hogy olyan next-gen játékokat hozzanak létre, amelyekben a játékosok maguk alakíthatják játékélményüket. "Ez magában foglal a pillanatnyi játéktól kezdve a világra, a karakterekre és a narratívára gyakorolt hosszú távú hatásokig mindent" - írta. A Hangar 13 a cél elérése érdekében saját technológiát fejleszt. Céljuk, hogy olyan alapcsapatot hozzanak létre, amely elkötelezi magát, hogy felnőtt, kiforrott tartalmakat hozzon létre; olyan játékokat szeretnének készíteni, amelyekben a játékosok döntéseinek valóban súlya van.

Kíváncsian várjuk, mi lesz az új stúdió első alkotása.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward