Új SSD család a Lexar Media-tól

A Lexar Media, aki a Lexar vagy még inkább a Crucial márkaneveknek köszönhetően vált ismertté, új SSD meghajtó sorozattal bővíti kínálatát. Az újdonságok Crucial márkanév alatt kerülnek a boltok polcaira valamikor 2008. első negyedévében.

Új SSD család a Lexar Media-tól

A Lexar Media, aki a Lexar vagy még inkább a Crucial márkaneveknek köszönhetően vált ismertté, új ssd meghajtó sorozattal bővíti kínálatát. Az újdonságok Crucial márkanév alatt kerülnek a boltok polcaira valamikor 2008. első negyedévében.

A Lexar Media új SSD meghajtói 2,5 hüvelykes formátummal rendelkeznek, a gyártó ezeket a meghajtókat főként notebookokba szánja. A kis egységek 32 GB-os és 64 GB-os tárolókapacitással érkeznek: a meghajtók fogyasztása egyenként alig éri majd el a 2W-os határt. Az SSD meghajtók nem csak hogy keveset fogyasztanak majd, de rendkívül könnyűek is lesznek: a gyártó állítása szerint mindössze 82 grammos súllyal bírnak az újdonságok. A mozgó alkatrészt nem tartalmazó flash alapú adattároló meghajtók körülbelül kétmillió órát képesek üzemelni meghibásodás nélkül, de hogy teljes legyen a kép, a gyártó még 5 év garanciát is vállal a a termékekre.

A meghajtók megjelenésével egy időben egy Crucial SK01 névre hallgató csomagot is piacra dob a Lexar Media. Az SK01-es csomag tartalmaz egy 3,5 hüvelykes és egy 5,25 hüvelykes merevlemez keretet, amelyek SATA vagy USB csatolófelület segítségével kapcsolhatóak össze a számítógéppel. A keretekben helyezhető el az új 2,5 hüvelykes SSD meghajtó, így akár asztali géppel is használhatjuk majd az újdonságokat. A rendkívül ötletes csomag és az új SSD meghajtók ára jelen pillanatban még ismeretlen.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward