Új SimCity jön 2013-ban

Sínen van az új SimCity játék fejlesztése, tudhattuk meg az idei GDC-n. Az EA és Maxis 2013-ra jósolja az elkészültét, a célplatform természetesen a PC.

Új SimCity jön 2013-ban

Sínen van az új SimCity játék fejlesztése, tudhattuk meg az idei GDC-n. Az EA és Maxis 2013-ra jósolja az elkészültét, a célplatform természetesen a PC. Jött már néhány nagyon korai screenshot és még a konferencia előtt kiszivárgott az erre szánt trailer is.

 

"Egy olyan szimulációt építgetünk, ami valóban hűen tükrözi a mai világunkat, ahol a döntéseink tovagyűrűznek városunk határain túlra is" - nyilatkozta Lucy Brasdshaw a Maxis vezérigazgatója. Az új SimCity-vel a láthatáron visszaemlékeztek az első városépítős játékra is, melyet 1989-ben adtak ki. A Maxis elképesztő elhivatottsággal tér vissza a szériához. "Már 10 éve, hogy kiadtuk az utolsó igazi SimCity-t."

Az új motor remekül sikerült, ez látszik abból, ahogy valósággal kibújnak a kellemesen kanyargós utak a táj síkjából és élettel telik meg a város, egy csomó fénnyel és emberrel. "Biztosra akartunk menni, hogy az építkezés hihetetlen élvezetet nyújtson."

A szimulációs aspektus viszont már inkább a hosszú távú döntésekben és azok következményeiben nyilvánul meg. A technika fejlődése közvetlen hatással lesz majd a tágabb világra, negatív vagy pozitív értelemben. Egy olyan SimCity-t kaptok, melyben az erőforrások is végesek lesznek. Az erőforrások bizonyos fokon megosztódhatnak a játékosok közt, városaik szoros együttműködésének folytán. Ha egy rémes, környezetszennyező metropoliszt alkottok, az kihatással lesz a barátaitok szomszédos városaira.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward