Új Samsung mobil joystick-kal

A Samsung Electronics a mai napon leleplezte az új mobil telefonját, amelynek legnagyobb újdonsága az optikai joystick. A vállalat szerint így új lehetőség nyílik a telefon könnyebb irányítására.

Új Samsung mobil joystick-kal

A Samsung Electronics a mai napon leleplezte új mobil telefonját, amelynek legnagyobb újdonsága az optikai joystick. A vállalat szerint így új lehetőség nyílik a telefon könnyebb irányítására. Az optikai joystick kezelése egyszerű, csak az ujjunkat kell ráhelyezni és mozgatni, máris hasonlóan tudunk navigálni a telefon menüiben mint egy egérrel a PC-n.

Az optikai szenzor leolvassa és követi az ujj mozgását, persze nem csak az eddigi négy irányba, hanem teljes 360 fokos szabadságot nyújt. A használók könnyedén rámutathatnak és kattinthatnak az ikonokra a főképernyőn, hasonlóan a PC-n megszokotthoz, így gyorsabban hozzáférhetnek a gyakran használt menükhöz, mint például a fotó album, üzenetek vagy zenék. Az optikai joystick-kal lehetőségünk van a zenékben tekerni is.

A Samsung V960 még tartalmaza a Smart Lighting technológiát is, amely automatikusan állítja a kijelző és a billentyűzet világítását a beépített fényérzékelőn keresztül. Továbbá a V960-ba beépítettek egy 2 megapixeles kamerát, GPS-t és Bluetooth kapcsolatot is.

Sajnos a V960 egyelőre még csak Koreában lesz kapható, az európai forgalmazás időpontja még bizonytalan.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward